Maandag . Om succesvol te werven en de beste matches te vinden kiest Maandag voor Dynamics CRM

"De 'Importeren-wizard' van Dynamics CRM stelt ons in staat om aangekochte leadadressen naar CRM te kopiëren "

Kenmerken

Bedrijf:
Maandag
Bedrijfsgrootte:
251-1000 medewerkers
Branche:
Zakelijke dienstverlening
Product:
Dynamics CRM
Thema:
CRM
Pdf van referentie downloaden »

Eisen

 • snel beschikbaar, korte time to market
   
 • eenvoudige integratie met bestaande applicaties
   
 • beheerbaar en flexibel

Voordelen

 • betere dienstverlening door de integratie met andere Microsoft producten (Microsoft Outlook)
   
 • contactinformatie wordt gemakkelijker gedeeld in de gehele organisatie. versterkt het bedrijfsproces: gemakkelijker een match vinden tussen kandidaat en bedrijf
   
 • creëert duurzame relaties met talenten en bedrijven

Tot voor kort werkte Maandag met een zelfgebouwd relatiebeheersysteem uit 2002. Vanwege de groei van het bedrijf was deze oplossing niet meer geschikt. "Zelf onderhouden en doorontwikkelen zou niet echt praktisch zijn," aldus Erwin Noordeloos, Manager ICT bij Maandag. "Qua integratie met bijvoorbeeld Word en Outlook schiet de software tekort. Ook is de applicatie te weinig flexibel om snel in te springen op marktveranderingen."

Wij willen juist een 'knip' tussen CRM en ERP, maar wel met flexibele mogelijkheden voor integratie, zoals dat het geval is bij Microsoft Dynamics CRM en Dynamics Navision. Daarom – en vanwege de reeds zeer uitgebreide portfolio van Microsoft producten die Maandag al in gebruik heeft - kozen we voor Dynamics CRM. Bovendien kan Maandag met Dynamics CRM maximaal voordeel halen uit de integratie met andere Microsoft-applicaties, zoals Office. Sterker nog, het 'bedieningspaneel' van Dynamics CRM is zoals Microsoft Outlook, een software product dat onze medewerkers al goed kennen."
 
Deze zomer gaat de hele CRM toepassing live. Voorafgaand zijn alvast enkele deeltoepassingen geïmplementeerd, waaronder de mogelijkheid voor nieuwe kandidaten om zich online in te schrijven. Erwin Noordeloos vertelt hierover: " Dat gaat heel gemakkelijk want we hebben onze Maandag-website gekoppeld met het Dynamics CRM raamwerk. Wanneer een kandidaat zich nu online inschrijft worden zijn of haar gegevens direct in Dynamics CRM overgenomen. Zo kunnen we dus direct aan de slag met de gegevens van de kandidaat en kunnen wij sneller reageren op klantvragen."
 
De combinatie van CRM en social media is op het gebied van klantgericht ondernemen een hot topic. Erwin Noordeloos: "Social media spelen meer en meer een rol in het monitoren van de klantbeleving (customer experience). Voor Maandag betreft dat zowel haar talenten (de kandidaten) als de bedrijven (de opdrachtgevers)."

Maandag heeft zijn eerste stappen op dit gebied al gezet en plaatst al vacatures op o.a. Twitter en Facebook. Erwin Noordeloos vertelt hoe dit vanuit Dynamics CRM wordt geregeld: “Vanuit CRM worden onze vacatures naar onze website gepusht. Onze website genereert vervolgens een RSS-feed, welke opgepakt wordt door een derde partij die ze vervolgens doorzet naar Twitter, LinkedIn en Facebook.”

Voor Dynamics CRM is in dit kader een add-on beschikbaar, de zogenoemde Social Networking Accelerator. Hiermee zijn onder meer discussies op Twitter in kaart te brengen, bijvoorbeeld discussies over een bedrijf of over een product.
 
"De ideale kandidaat zijn en geen match vinden, dat is níet de bedoeling bij Maandag. We willen iedereen tot dienst zijn en Microsoft Dynamics CRM helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren."

Gerelateerde referenties

 • Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in ‘sales en opportunities’
  Lees verder »

 • ProRail verhoogt klanttevredenheid met 20%
  Lees verder »

 • Inwoners en ambtenaren tevreden met de e van e-Gemeente Nieuwegein
  Lees verder »