Sundio Group . Online reisorganisatie verbetert beschikbaarheid en vermogen om grote verkoopvolumes te verwerken

Ons platform is stabieler, we zijn minder afhankelijk van hardware en we vertrouwen nu op de hoge beschikbaarheid van SQL Server 2012.

Kenmerken

Bedrijf:
Sundio Group
Bedrijfsgrootte:
101-250 medewerkers
Partner:
Coeo
Branche:
Bouw & installatie
Product:
SQL Server
Thema's:
Applicatieplatform
Beheer
IT-infrastructuur
Pdf van referentie downloaden »

Eisen

 • prestaties reserveringssysteem verbeteren
   
 • snellere zoekacties en transacties
   
 • flexibelere infrastructuur

Voordelen

 • groter verkoopvolume

 • verbeterde beschikbaarheid

 • ondersteunt snelle ondernemingsgroei

In 2002 implementeerde reisorganisatie Sundio Group een online reserveringssysteem en verkoopt nu het merendeel van haar reizen via internet. Verkopen en concurrentie namen toe en dus zocht de organisatie naar een oplossing waarmee zowel de prestaties van het systeem als de klantenservice konden worden verbeterd. Om te kunnen zorgen voor snellere zoekacties en transacties implementeerde de organisatie een nieuwe Microsoft-oplossing voor gegevensbeheer. Met behulp van SQL Server 2012 heeft Sundio Group de prestaties en beschikbaarheid verbeterd en de basis gelegd voor snelle ondernemingsgroei.


Sundio Group besloot als een van de eersten in Nederland gebruik te maken van de gegevensbeheersoftware van Microsoft SQL Server 2012 Enterprise. De onderneming maakte al van begin af aan gebruik van Microsoft-producten en keek ernaar uit met de nieuwe oplossing te werken. “We hebben nooit reden gehad voor iets anders te kiezen dan Microsoft," zegt Bruijninckx. “Ook de leverancier van ons reserveringssysteem maakt gebruik van SQL Server. Onze relatie met Microsoft is dus door de jaren heen alleen maar sterker geworden." Sundio Group vroeg Coeo - een Microsoft Gold Partner - om haar infrastructuur te optimaliseren.

Dankzij de Microsoft-oplossing kon Sundio Group de prestaties en flexibiliteit verbeteren, en kan de onderneming piekperioden nu volledig benutten en een snelle ondernemingsgroei ondersteunen. Bruijninckx: “Met de AlwaysOn-functie van SQL Server 2012 kunnen we minder belangrijke taken verplaatsen zodat er tijdens piekperioden meer middelen vrijkomen voor onze klanten.” Lees in het volledige praktijkverhaal (download de pdf) over de andere uitdagingen, overwegingen en voordelen.

Gerelateerde referenties

 • Voor Bugaboo is IT een dienst, waar de héle business veel profijt van heeft
  Lees verder »

 • SNS Reaal ondersteunt haar business met platform voor het Nieuwe Werken
  Lees verder »

 • Tellus beschikt met SQL Server 2008 in recordtijd over een krachtige business intelligence-oplossing en bespaart € 300.000 aan ontwikkelkosten
  Lees verder »