Technology Twente. Technology Twente bespaart jaarlijks 900 uur met behulp van Windows 7

Kenmerken

Bedrijf:
Technology Twente
Bedrijfsgrootte:
26-100 medewerkers
Partner:
IT Oost Nederland
Branche:
Productie
Product:
Windows 7
Thema:
IT-infrastructuur
Pdf van referentie downloaden »

Eisen

 • Langere speelduur voor laptops
 • Minder 'wachten op de computer'
 • Eenvoudiger procedures voor netwerkverbinding

Voordelen

 • 10% Minder downtime
 • Jaarlijkse besparing van 900 uur
 • Meer mobiele flexibiliteit
 • Verbeterde samenwerking met partners

Technology Twente wilde een manier vinden om de essentiële bedrijfsprocessen te versnellen zodat de werknemers zich konden richten op het leveren van oplossingen met een toegevoegde waarde waarop klanten kunnen vertrouwen. Alleen al het opstarten en uit de slaapstand halen van de computers kostte per keer enkele minuten waardoor per jaar honderden werkuren verloren gingen. Daarnaast was het voor werknemers vaak een hele klus om snel de juiste bestanden te vinden.

De bedrijfsleiding reist regelmatig en neemt werk mee naar huis en dan is het van het grootste belang dat hun laptops niet alleen zijn voorzien van efficiënte batterijen met een lange levensduur maar ook van intuïtieve netwerkinstellingen. De bedrijfsleiding merkte dat het gebruik van oude systemen het vinden van en koppelen aan nieuwe netwerken een frustrerend en langdurig proces maakte. Wilde Technology Twente de dagelijkse werkzaamheden versnellen en de productie vergroten, dan moest op zoek zou gegaan worden naar een gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar systeem.

Dit doel werd behaald toen Technology Twente Windows 7 Professional implementeerde. Aangezien dit nieuwe besturingssysteem snel en efficiënt werkt, zijn gebruikers minder tijd kwijt met wachten op hun computer, waardoor ze meer tijd hebben om toonaangevende oplossingen te bieden.

Een kortere opstarttijd en meer adaptieve netwerkmogelijkheden geven gebruikers de vrijheid en flexibiliteit om zowel op kantoor als onderweg meer te kunnen werken. “De snelheid, het uiterlijk en de eenvoud in gebruik van Windows 7 zijn fantastisch,” zegt Rens Hofstede, General Manager bij Technology Twente. “De productiviteit is zonder meer verbeterd sinds we dit systeem hebben geïmplementeerd.”

Gebruikers kunnen bestanden en mappen nu ook bijna direct vinden met behulp van Windows Desktop Search dat eigenlijk werkt als een gigantische zoekmachine die de hele pc, het hele netwerk en zelfs het internet in enkele seconden doorzoekt. “Windows Desktop Search vindt razendsnel wat ik nodig heb en is uiterst eenvoudig in het gebruik,” zegt ter Horst. “Bibliotheken is een heel mooie functie waarmee je snel en eenvoudig projectgerelateerde bestanden en documenten bij elkaar kunt zoeken.”

Gerelateerde referenties

 • Voor Bugaboo is IT een dienst, waar de héle business veel profijt van heeft
  Lees verder »

 • Brain Force System integrator biedt haar klanten verbeterde gegevenstoegang en kostenverlaging met Windows 7-besturingssysteem
  Lees verder »

 • Getronics bespaart op IT-kosten en bouwt Future Services voor Windows 7
  Lees verder »