De Kreek Transport. Efficiënter werken met Micosoft Office 365 en SharePoint

Eisen

 • Communicatie naar klant niet optimaal
 • Operationele leiding intensief
 • Klant wil inzichten in eigen voorraden

Voordelen

 • Klant kan 24 uur per dag voorraden inzien
 • alle gegevens zijn altijd beschikbaar in een veilige omgeving

De uitdaging

De planning en registratie van opslag en transport gebeurde in Excel en was het exclusieve domein van de verantwoordelijke directeur. Bij zijn afwezigheid ontstond daardoor in de samenwerking soms onduidelijkheid en was de communicatie naar de klant niet altijd optimaal. Daardoor was de operationele leiding veel te arbeidsintensief. Daarnaast willen klanten tegenwoordig zelf online inzage hebben in de voorraad die bij een transportbedrijf is opgeslagen.

De oplossing

Uitgangspunt was de bestaande manier van werken.
Dankzij Microsoft Office 365 met daarbinnen een SharePoint-omgeving zijn alle werkzaamheden van De Kreek efficiënter, transparanter en meer klantgericht geworden. Klanten kunnen nu zelf inloggen, mail notificaties ontvangen en 24 uur per dag hun voorraadgegevens bekijken. Een moderne verlader en vervoerder moet die service kunnen bieden. Binnen het bedrijf met zijn 18 medewerkers levert deze aanpak overzicht, gemak en tijdsbesparing op. Bovendien is de combinatie van Office 365 en Sharepoint een stuk veiliger omdat er geen backups meer nodig zijn. Alle gegevens zijn op elk moment online beschikbaar in een veilige en afgeschermde omgeving.
Als specialist in wegtransport beschikt De Kreek Transport over modern en perfect onderhouden materiaal. Goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor de klant. Op kantoor en onderweg. Op de eigen locatie zijn er ruime opslagmogelijkheden. Overdekt en in de open lucht.
De Kreek
Transport
TRANSPORT

Gerelateerde referenties

 • Damen Shipyard Gorinchem Succesvolle upgrade naar Office 2010 voor Damen Shipyards Gorinchem
  Lees verder »

 • Dynamics CRM en SharePoint Server stellen de Huurcommissie in staat haar processen te optimaliseren
  Lees verder »

 • Rotterdam World Gateway Met de Business Productivity Online Standard Suite realiseert RWG met een klein team een miljoenenproject op Maasvlakte 2
  Lees verder »