Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe. Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Kenmerken

Bedrijf:
Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe
Bedrijfsgrootte:
251-1000 medewerkers
Partner:
@Work Management Associates
Branche:
Productie
Product:
Dynamics CRM
Thema:
CRM
Pdf van referentie downloaden »

Eisen

 • Contactmanagement
 • Afhandeling van service calls
 • Online verkoopondersteuning

Voordelen

 • Oplossing out-of-the box
 • Flexibel .NET-platform voor add-ons
 • Korte leercurve door integratie met Outlook en andere Office-applicaties
 • Hoge mate van inzichtelijkheid
 • Besparing van meer dan 1250 arbeidsuren per jaar

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe (MCFE) is in 1992 ontstaan uit een joint venture van heftruckproducenten Mitsubishi en Caterpillar. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere, waar jaarlijks ongeveer 18.000 vorkheftrucks worden geproduceerd op een oppervlakte van 66.000 m2. Via een netwerk van meer dan 100 distributeurs gaan de producten naar landen in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht in de afhandeling van service calls en de prestaties van zijn medewerkers, via de online orderingave wordt tevens een besparing behaald van meer dan 1250 arbeidsuren per jaar.

Met Microsoft Dynamics CRM heeft de customer service-afdeling van MCFE nu toegang tot alle relevante dealer-, product- en orderinformatie, waardoor veel sneller en eenvoudiger gewerkt kan worden. Alle telefoongesprekken en e-mails worden als een ‘case’ geregistreerd en iedereen, die de status van een bepaalde case wil weten, kan deze informatie snel en eenvoudig doornemen. Ook de terugmeldingen naar de dealer zijn doeltreffender geworden, nu alle gegevens van de case direct en integraal beschikbaar zijn. Als een medewerker van de klantenservice niet op kantoor is, kan een andere medewerker de case snel oppakken en oplossen.

Robert Vleeschhouwer, General Manager Information Systems Groep bij MCFE: “Zat de kennis voorheen in de hoofden van enkele technische medewerkers, nu kan iedereen over die informatie beschikken. Omdat alle stappen van elke case automatisch in het Microsoft Dynamics CRM systeem worden vastgelegd, ontstaat een kennisbank, waarin alle collega’s antwoorden op hun vragen kunnen vinden. In die kennisbank kan gezocht worden op onderwerp, trefwoord, klant- en casenummer, zodat een al toegepaste oplossing eenvoudig terug te vinden is.”

Gerelateerde referenties

 • Avebe haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM
  Lees verder »

 • Dynamics CRM en SharePoint Server stellen de Huurcommissie in staat haar processen te optimaliseren
  Lees verder »

 • Nutreco geeft drie tips na het slagen van eigen CRM-traject
  Lees verder »