Let op.
Houdbaar­heids­datum Windows XP verstreken.

Microsoft is gestopt met de ondersteuning van Windows XP. Je ontvangt geen maandelijkse updates meer voor Windows XP en daarmee loop je een risico. Microsoft adviseert daarom om niet meer online te gaan met je Windows XP computer.

Microsoft Windows XP tenminste houdbaar tot: 08.04.2014

Wat betekent
dit voor mij?

Windows XP End of Support betekent dat er geen maandelijkse beveiligingsupdates meer naar jouw Windows XP computer worden verzonden om deze te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Hierdoor loop je een risico. De risico's doen zich met name voor wanneer je online gaat. Ook de support voor Office 2003 is gestopt.

Lees meer over Windows XP Lees meer over Office 2003
Bekijk het item over Windows XP tijdens de uitzending van KASSA

Bekijk het item over Windows XP tijdens de uitzending van KASSA

Draait jouw computer op Windows XP?

Om er achter te komen op welk besturingssysteem jouw PC draait, heeft Microsoft een eenvoudige test ontwikkeld. Hiermee zie je binnen een seconde of jouw PC op Windows XP draait.

Klik op de knop om te zien of je risico loopt.

Doe de check

Upgrade nu je soft- en hardware

Dit is dus hét moment voor een nieuwe versie van Windows.
Soms is het mogelijk om je huidige Windows XP computer te voorzien van een nieuwe versie van Windows. Heb je die mogelijkheid niet, dan kun je kiezen uit een breed assortiment verrassende en betaalbare Windows 8 tablets en pc’s. Kom er achter welk apparaat het beste bij jou past via onze matchmaker.

Software upgrade Nieuwe computer

Verrassende en betaalbare Windows 8 tablets en pc’s

Support

Mocht je nog vragen hebben over de End of Support van Windows XP en wat dat voor jou betekent? Stel ons dan je vraag op Facebook of bel ons tijdens kantoor uren op:

020-500 10 20

Stel je vraag op Facebook

Windows XP
in de media

De afgelopen maanden is er veel gezegd en geschreven over Windows XP End of Support. Wij hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste artikelen.

Bekijk onze selectie