Wat is Windows 10?

Het is zover, Windows 10 is beschikbaar. Wij bieden al onze Windows 7 en Windows 8.1 gebruikers een gratis1 upgrade aan. Wil jij ook over naar Windows 10? Upgraden is eenvoudig! Wat je ervoor moet doen, lees je hier. Kun je wat hulp of inspiratie bij Windows 10 gebruiken? Met de Check-In Locator ontdek je waar je terecht kunt. Ga mee in de wereld van Windows 10.

Windows 10 laptop
Checklist

Checklist!

Ben jij al klaar voor Windows 10? Bereid je voor met dit makkelijke stappenplan.

Bekijk de checklist
Upgraden

Upgraden maar!

Klaar met je voorbereiding? Volg deze stappen om snel te upgraden naar Windows 10.

Upgrade naar Windows 10

Check-In Locator

Kun je niet wachten en wil je zo snel mogelijk overstappen naar Windows 10. Ga dan langs bij één van de Windows 10 Check-In locaties bij jouw in de buurt. Daar helpen ze je graag bij jouw upgrade naar Windows 10.

Vind Check-In locaties

Laatste nieuws

Windows 10 demo

Bekijk de Windows 10-functies in actie, zoals Microsoft Edge, op pc's, tablets en telefoons.

Doe de Windows 10 demo
Startmenu Windows 10 op laptop

Veelgestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen over de gratis Windows 10 upgrade.

Bekijk de vragen

Microsoft FutureProef

Al 40 jaar is het onze ambitie om doelen en dromen te verwezenlijken en daar gaan we voorlopig gewoon mee door. Sterker nog, wij zijn helemaal klaar voor de toekomst. Om dit te vieren nodigen we jou uit voor Microsoft FutureProef.

Meer informatie

Kom je er even niet uit?

We staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij een Windows 10 Check-In locatie. Stel je vraag op de Windows Facebookpagina of bel ons op 020 – 500 1500.

1Ja, het is gratis! Deze upgrade-aanbieding heeft betrekking op een volledige versie van Windows 10, niet op een proefversie. Bij het downloaden van Windows 10 moet er 3GB+ aan bestanden worden gedownload. Hierbij kunnen internetkosten in rekening worden gebracht. Deze gratis upgrade naar Windows 10 dien je binnen één jaar na beschikbaarheid te downloaden. Je hebt dan gratis Windows 10 op je apparaat.

De Windows 10-upgrade geldt voor in aanmerking komende en legitieme apparaten met Windows 7 en Windows 8.1, inclusief apparaten die je al hebt. Er gelden bepaalde hardware/software-vereisten en de beschikbaarheid van functies kan per apparaat en markt verschillen. De beschikbaarheid van de Windows 10 Upgrade voor Windows Phone 8.1-apparaten varieert per hardwareleverancier of telecomprovider. Functies verschillen per apparaat. Apparaten moeten op internet zijn aangesloten en Windows Update moet zijn geactiveerd. Er gelden mogelijk ISP-tarieven. Windows 7 SP1 en Windows 8.1 Update zijn vereist. Enkele versies zijn uitgesloten: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise en Windows RT/RT 8.1. Klanten met Active Software Assurance in volumelicenties kunnen profiteren van zakelijke upgrade-aanbiedingen die buiten de normale upgrade naar Windows 10 vallen. Bezoek de website van de fabrikant en de pagina Windows 10-specificaties voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt. In de toekomst gelden mogelijk andere vereisten voor updates. Raadpleeg voor meer informatie de pagina Upgraden naar Windows 10.