Betrouwbare IT-experts

IT-specialisten helpen u alles uit uw onderneming te halen

Hoe kunt u uw MKB-organisatie net dat beetje extra geven? Door te vertrouwen op Microsoft-technologie en ons netwerk van IT-specialisten met een Microsoft-competentie. Deze IT-specialisten kunnen u ondersteunen met innovatieve en bewezen oplossingen. Hiermee stellen ze u in staat, met hun service en diensten, om uw omzet te verhogen en uw kosten te verlagen.

Waarom werken met een IT-specialist met een Microsoft-competentie?

Een IT-expert met een Microsoft-competentie maakt het specialisme en ervaring van de Microsoft partner in één oogopslag duidelijk. Daarnaast geeft het u de zekerheid dat de IT-expert in kwestie uw behoeften begrijpt en hierop kan inspelen. Bijvoorbeeld door uw IT-infrastructuur te standaardiseren of verder te verbeteren. Of door meer waarde te halen uit uw IT-investeringen. Gecertificeerde Microsoft IT-experts helpen u alles uit uw MKB-onderneming te halen.

Microsoft Partner Network

Voordelen van het werken met een gecertificeerde Microsoft IT-expert:

  1. Betrouwbare experts

    De IT-expert heeft bewezen ervaring dankzij het behalen van strenge examens en succesvolle klantimplementaties.

  2. Innovatieve technologie

    De IT-experts zijn gecertificeerd in de nieuwste technologie en oplossingen.

  3. Ondersteund door Microsoft

    De IT-experts behoren tot de top 5 van onze wereldwijde IT-specialisten en zijn lid van het Microsoft Partner Netwerk. De IT-experts hebben toegang tot technische ondersteuning van Microsoft en kennis van onze productteams. Zo kunnen deze IT-experts oplossingen bieden die in uw technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.

Lees meer over de Microsoft-competenties

Kies hieronder een IT-specialisatiegebied om te zien welke eisen aan een Microsoft IT-expert worden gesteld om een competentie te behalen:

Applicatieplatform

Software-ontwerp en -ontwikkeling, applicatie-integratie, business intelligence en gegevensbeheer.

Applicatie-integratie

Deze IT-experts specialiseren zich in geïntegreerde oplossingen die bedrijfskritische informatie aan elkaar koppelen, zodat uw organisatie zich flexibeler kan opstellen. Deze specialisten zijn experts in het ontwikkelen van oplossingen voor Microsoft BizTalk Server, Microsoft SQL Server Integration Services en Microsoft .NET.

Vind een IT-expert voor Applicatie-integratie

Applicatie Lifecycle Management

Deze IT-specialisten zijn experts in het uitrollen van Microsoft Visual Studio-ontwikkelingssoftware (inclusief Microsoft Visual Studio Ultimate). Daarnaast verzorgen zij trainingen en consultancy.

Vind een IT-expert voor Applicatie Lifecycle Management

Business Intelligence

Deze IT-experts zijn gespecialiseerd in oplossingen die integreren met uw bestaande technologie, en hiermee bedrijfsinformatie voor uw collega’s inzichtelijk maken. Dit alles met een lagere Total Cost of Ownership (TCO) als resultaat.

Vind een IT-expert voor Business Intelligence

Gegevensplatform

Deze IT-experts ondersteunen u bij de ontwikkeling van database-applicaties en -oplossingen gebaseerd op Microsoft-technologie, waaronder Microsoft SQL Server-software voor gegevensbeheer.

Vind een IT-expert voor Gegevensplatform

Software-ontwikkeling

Deze IT-experts zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, op maat gemaakte applicaties gebaseerd op Microsoft-technologie. Of u nu op zoek bent naar een cloud-oplossing om uw kosten te verlagen of een workflow-oplossing om de productiviteit te verhogen: bij deze IT-specialisten bent u aan het juiste adres.

Vind een IT-expert voor Software-ontwikkeling

Webontwikkeling

Als MKB-organisatie kan het uitrollen van belangrijke bedrijfsapplicaties via het web u tijd, geld en operationele obstakels besparen. Deze IT-experts zijn gespecialiseerd in het uitrollen van webgebaseerde IT-oplossingen die u helpen uw MKB-organisatie efficiënter in te richten en transacties effectiever te verwerken.

Vind een IT-expert voor Webontwikkeling

 

Business Productiviteit

Dit onderdeel heeft betrekking op gebieden zoals communicatie, samenwerking, messaging en projectmanagement voor grotere organisaties.

Communicatie

De competentie ‘Communicatie’ toont de expertise van een IT-expert op het gebied van implementatie-ontwerp, uitrollen en ondersteuning van Microsoft Lync. De competentie ‘Silver Communications’ toont de expertise rondom Instant Messaging en Presence en Conferencing. De competentie ‘Gold Communications’ toont de diepgaande kennis op het gebied van zakelijke spraak- en video-oplossingen, PBX-integratie en Lync Online. Eerder maakte deze competentie deel uit van de competentie ‘Unified Communications’.

Vind een IT-expert voor Communicatie

Contentbeheer

Deze IT-experts hebben bewezen praktijkervaring op het gebied van Microsoft SharePoint en andere Microsoft-oplossingen voor contentbeheer, waarmee u uw informatie efficiënt en effectief kunt beheren en deze informatie geschikt maken om eenvoudig te doorzoeken, delen en gebruiken.

Vind een IT-expert voor Contentbeheer

Portals en samenwerking

IT-experts met deze competentie zijn specialisten op het gebied van samenwerking en connectiviteit voor teams en bedrijven tussen een intranet, extranet en internet omgevingen.

Vind een IT-expert voor Portals en samenwerking

Project- en portfoliobeheer

Een flexibele, efficiënte en eenvoudige oplossing voor projectbeheer helpt organisaties om hun productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. IT-experts met dit specialisme hebben de expertise om robuuste Enterprise Project Management (EPM)-oplossingen gebaseerd op Microsoft Project-software te ontwikkelen.

Vind een IT-expert voor Project- en portfoliobeheer

Messaging

IT-experts met de competentie ‘Messaging’ hebben ervaring met implementatie, ontwerp, deployment en ondersteuning van Microsoft Exchange Server. De competentie ‘Gold Messaging’ toont de ervaring van de IT-expert op het gebied van archivering, beveiliging en voicemail, en cloud-migraties naar Exchange Online. Deze competentie maakte voorheen deel uit van de competentie ‘Unified Communications’.

Vind een IT-expert voor Messaging

 

Core infrastructure

Dit onderdeel richt zich op oplossingen voor desktop, netwerkbeheer en virtualisatie.

Desktop

IT-experts met deze competentie zijn toonaangevend in de verkoop, het uitrollen en ondersteunen van het Windows-besturingssysteem, Microsoft Office, Windows Internet Explorer en Microsoft Desktop Optimization Package (MDOP).

Vind een IT-expert voor Desktop

Identiteit en beveiliging

Om het hoofd te bieden aan de groeiende beveiligingsbedreigingen, maken veel organisaties gebruik van meerdere beveiligingsoplossingen die kostbaar zijn om te beheren en niet uitblinken in gebruiksgemak. IT-experts met deze competentie ondersteunen u bij de implementatie van een eenvoudige, laagdrempelige en geïntegreerde beveiligingsoplossing die voorzien in uw beveiligingsbehoeften, en binnen budget blijven voor een MKB-organisatie.

Vind een IT-expert voor Identiteit en beveiliging

Serverplatform

IT-experts met deze competentie zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen, uitrollen en ondersteunen van het Microsoft Windows Server-besturingssysteem, Windows Server-gebaseerde applicaties en de Microsoft Server-infrastructuur. Zij ondersteunen u MKB-organisatie bij het behalen van verschillende IT-doelstellingen: van het verlagen van infrastructurele kosten tot het verbeteren van uw herstelplan voor IT-calamiteiten.

Vind een IT-expert voor Serverplatform

Systems Management

Deze IT-experts richten zich op oplossingen voor het datacenter en de desktop, gebaseerd op Microsoft System Center-software. Zij helpen bij het maximaliseren van uw IT-investeringen door de kosten van de IT-infrastructuur en arbeidsloon te verlagen. Daarnaast helpen ze bij de verbetering van herstelsystemen, de virtualisatie van servers en het consolideren van datacentra.

Vind een IT-expert voor Systems Management

Virtualisatie

Deze IT-experts ontwikkelen en verkopen diensten voor virtualisatie-oplossingen gebaseerd op Microsoft-technologie. Ook ondersteunen zij bij het uitrollen van de technologie en bieden zij consultancy op dit vlak aan voor MKB-organisaties. Zij ondersteunen u bij de virtualisatie van servers, applicaties en desktop.

Vind een IT-expert voor Virtualisatie

 

CRM en ERP

Dit onderdeel heeft betrekking op oplossingen van Dynamics Customer Relationhip Magement en Enterprise Resource Planning-producten.

Customer Relationship Management

IT-experts met dit specialisme hebben ervaring in het ontwikkelen en uitrollen van oplossingen voor business management gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM en gerelateerde applicaties, inclusief Microsoft Office-pakketten, Microsoft SQL Server en Microsoft SharePoint Server.

Vind een IT-expert voor Customer Relationship Management

Enterprise Resource Planning

IT-experts met deze competentie ontwikkelen business management-oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics. Zij beschikken over de ervaring, expertise en resources om oplossingen voor Finance en Supply Chain Management uit te rollen en tegemoet te komen aan uw bedrijfskritische behoeften die u regelmatig tegenkomt in uw MKB-organisatie.

Vind een IT-expert voor Enterprise Resource Planning

 

Cross Platform-oplossingen

Deze onderdelen hebben betrekking op specifieke partners, mobiliteit, volumelicentiëring, en software assesmanagement.

Digitale marketing

Deze IT-experts zijn specialisten in de ontwikkeling van moderne internetoplossingen gebaseerd op Microsoft SharePoint 2010 for Internet Sites, Microsoft FAST Search Server-technologie en de Microsoft Silverlight-browserplugin. Met als basis een gecentraliseerd platform voor intranet-, extranet- en internetsites, bieden zij oplossingen die functioneel, schaalbaar, flexibel en veilig zijn.

Vind een IT-expert voor Digitale marketing

Distributeur

Deze IT-experts richten zich op sales en licentiëring en ondersteuning van Microsoft-resellers bij het samenstellen van de meest complexe licentie-oplossingen voor klanten.

Vind een IT-expert voor Distributeur

Hosting

Deze experts ondersteunen u bij het beheersen van uw kosten voor kritische business-applicaties door IT-diensten en –applicaties voor u te hosten. Deze partners onderhouden hun eigen datacentrum of fungeren als reseller van diensten gehost door Microsoft.

Vind een IT-expert voor Hosting

Independent Software Vendor (ISV)

Deze IT-experts hebben toegang tot de nieuwste Microsoft-technologie en kunnen innovatieve softwareoplossingen ontwerpen, uitrollen en ondersteunen. Veel van deze partners zijn experts in de ontwikkeling van Microsoft SQL Server-gegevensbeheeroplossingen, Microsoft cloud-technologie en oplossingen gebaseerd op Windows 7 of Windows Server.

Vind een IT-expert voor Independent Software Vendor (ISV)

Learning

IT-experts met dit specialisme hebben zich bewezen als leiders op het gebied van software- en technologietrainingen voor Microsoft-klanten. Zij hebben toegang tot officiële Microsoft-leermiddelen en -diensten. Bovendien bieden zij de trainingen in verschillende formaten aan: van klassikale trainingen tot online cursussen. U kunt dus als MKB-organisatie binnen het trainingsaanbod kiezen wat het beste bij de traningsbehoefte van uw medewerkers past.

Vind een IT-expert voor Learning

Mobiliteit

Mobiele oplossingen zijn van belang voor moderne organisaties. IT-experts met deze competentie zijn specialisten op het gebied van mobiele oplossingen die naadloos integreren met de bestaande IT-infrastructuur en zorgen ervoor dat uw organisatie efficiënter werkt.

Vind een IT-expert voor Mobiliteit

OEM

Deze IT-experts zijn toonaangevend en specialiseren zich op het gebied van design, ontwerp, fabricage en verkoop van hardware-oplossingen voor het Microsoft-platform.

Vind een IT-expert voor OEM

Software Asset Management

Een doordachtige strategie voor Software Asset Management helpt u bij het verminderen van de beheerkosten en het verbeteren van de interne efficiëncy. IT-experts met deze specialismen bieden diensten voor het asset- en licentiebeheer aan organisaties van verschillende grootten, ook voor MKB-organisaties.

Vind een IT-expert voor Software Asset Management

Volumelicentiëring

Het aanschaffen en beheren van softwarelicenties kan complex zijn. Om dit proces te vereenvoudigen, bieden deze IT-experts oplossingen voor Microsoft Volume Licenties. Zij ondersteunen u bij het maken van beslissingen op het gebied van licenties en helpen u het meeste te halen uit uw IT-investeringen in uw MKB-organisatie.

Vind een IT-expert voor Volumelicentiëring

 

Klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB)

Bevat specifieke vaardigheden voor het bedienen van klanten in het midden- en kleinbedrijf.

Midmarket Solution Provider

Deze IT-experts zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen gebaseerd op de nieuwste technologie om in het bijzonder klanten in het middensegment te ondersteunen bij hun uitdagingen. Deze IT-experts zijn op de hoogte van processen in het middensegment, behoeften op het gebied van infrastructuur en investeringen voor toekomstige groei.

Vind een IT-expert voor Midmarket Solution Provider

Microsoft Small Business Specialist

IT-experts met dit specialisme hebben bewezen ervaring op het gebied van ontwerp, aanpassen, uitrollen en ondersteunen van IT-oplossingen voor MKB bedrijven. Ze beschikken over grondige kennis op het gebied van processen binnen MKB bedrijven, behoeften op het gebied van infrastructuur en investeringen voor toekomstige groei.

Vind een IT-expert voor Microsoft Small Business Specialist

 

Vereisten voor een competentie

Microsoft Partner Silver

Silver-competenties vertegenwoordigen IT-experts die bewezen ervaring hebben op het gebied van een specifieke Microsoft-oplossing.

Lees meer over de vereisten

Microsoft Partner Gold

Gold-competenties vertegenwoordigen IT-experts die toonaangevend zijn op het gebied van een specifieke Microsoft-oplossing.

Lees meer over de vereisten

Pinpoint blog

De laatste interessante en relevante artikelen voor IT-experts leest u op de Pinpoint blog.

Lees de recentste Pinpoint blogs