• Ved å bruke dette nettstedet godtar du at informasjonskapsler (cookies) brukes til analyse, tilpasset innhold og annonser.
Other

Microsoft Nedlastingsbehandling

Endre språk:
Du kan laste ned filer raskt og enkelt med Microsoft Nedlastingsbehandling. Du kan også bruke det til å laste ned store filer, for eksempel program- og multimediefiler, raskt og pålitelig.
 • Versjon:

  1.2.1

  Filnamn:

  MSDownloadManager.msi

  Publikasjonsdato:

  08.11.2011

  Filstorleik:

  1.4 MB

   Du kan laste ned filer raskt og enkelt med Microsoft Nedlastingsbehandling. Du kan også bruke det til å laste ned store filer, for eksempel program- og multimediefiler, raskt og pålitelig. Det er spesielt utviklet for å gjøre det enklere for brukere å behandle filnedlastinger fra Microsoft-webområder med støtte for Microsoft Nedlastingsbehandling. Når du starter Microsoft Nedlastingsbehandling, vises statusen for nedlastinger i det brukervennlige grensesnittet, og du kan midlertidig stanse aktive nedlastinger eller gjenoppta mislykkede nedlastinger.
 • Operativsystem som blir støtta:

  Windows 7; Windows Server 2008 R2; Windows Vista Service Pack 2; Windows XP Service Pack 3

   Microsoft Nedlastingsbehandling har bestemte systemkrav som må oppfylles for at det skal kunne fungere normalt. Se listen over krav til operativsystem og webleser nedenfor. Microsoft Nedlastingsbehandling krever et av følgende operativsystemer: Windows© XP med Service Pack 3 Windows Vista© med Service Pack 2 Windows 7 Windows Server© 2008 R2 Microsoft Nedlastingsbehandling har støtte for følgende weblesere: Windows© Internet Explorer© 6 Internet Explorer 7 Internet Explorer 8 Internet Explorer 9 Mozilla© Firefox© 3.6
  • Installasjonen av Microsoft Nedlastingsbehandling krever administrativ tilgang til datamaskinen. Du blir kanskje også bedt om å lukke alle åpne leservinduer under installasjonen. Hvis du bruker Internet Explorer og besøker et Microsoft-webområde med støtte for Microsoft Nedlastingsbehandling, skal installasjonen skje automatisk, men du blir kanskje bedt om å installere ActiveX-kontrollen for Microsoft Nedlastingsbehandling, avhengig av sikkerhetsinnstillingene for Internett. Hvis du blir bedt om det, velger du å installere ActiveX-kontrollen. Hvis du ikke kan installere Microsoft Nedlastingsbehandling automatisk eller du bruker Mozilla Firefox, kan du installere den manuelt. Slik installerer du Microsoft Nedlastingsbehandling manuelt: Klikk Last ned på nedlastingswebsiden for Microsoft Nedlastingsbehandling for å starte nedlastingen. Klikk Kjør for å starte installasjonen med en gang. Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren for Microsoft Nedlastingsbehandling for å fullføre installasjonen. Klikk Lagre hvis du vil kopiere nedlastingen til datamaskinen for å installere den senere. Start installasjonen ved å dobbeltklikke nedlastingsfilen (MSDownloadManager.msi) og følge instruksjonene i installasjonsveiviseren for Microsoft Nedlastingsbehandling.

Populære nedlastingar

Loading your results, please wait...

Gratis PC-oppdateringar

 • Tryggleiksoppdateringar
 • Programvareoppdateringar
 • Oppdateringspakkar
 • Maskinvaredrivarar