Office 365 Home Premium: installer Office på opptil 5 PCer eller Mac-maskiner og 5 tavle-PCer med abonnementet ditt.

Office for deg.
På din måte.

Office 365 Home Premium - Best for familier som vil ha Office og mer på opptil 5 PCer eller Mac-maskiner, 5 Windows tavle-PCer eller iPader®, pluss enkel tilgang på smarttelefoner.

Finn ut mer om Office 365 Home Premium

Formidle ideene dine til andre.

Formidle ideene dine med stil, ved hjelp av en rekke profesjonelle maler. Deretter lagrer du dataene og redigerer og deler dem på Internett.

Få oppmerksomhet.

Bygg og del rike, profesjonelle presentasjoner, og samarbeid med andre i sanntid, uansett hvor du er.

Vis dem tallene som teller.

Analyser, organiser og administrer data og lister. Bruk grafikk til å formidle historien bak dataene, og uthev og del for maksimal virkning.

Ta kontroll over innboksen.

Administrer alle e-postmeldinger, oppgaver, kalenderen og kontakter på ett velkjent sted som er svært kompatibelt fra Mac til PC og tilbake.

Derfor vil du elske Office for Mac

Office for Mac 2011 er en profesjonell, kompatibel og velkjent programpakke. Du kan bruke den til å arbeide nær sagt med hvem som helst, og hvor som helst.

Nyheter i Office 2011

Office for Mac 2011 hjelper deg med å arbeide hvor som helst, samarbeide i sanntid og bruke profesjonelle utformingsverktøy.

Hvilken versjon passer best for deg?

Office for Mac 2011 er den Mac-programvaren som er mest kompatibel med Office for Windows. Finn den rette versjonen for deg.

iPad og iPhone er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land.