Administrer, analyser og organiser.

Se hva som er nytt i Excel 2011

Excel for Mac 2011 hjelper deg med å analysere, organisere og administrere data og lister. Deretter kan du lagre, redigere og dele på Internett.

Betinget formatering

Visualiser dataene.

Opprett avanserte og iøynefallende dataark og tabeller med ikoner, datastolper og fargeskalaer. Se forbedringer som kantlinjer, heldekkende farger og negative verdier i tillegg til forhåndsdefinerte valg for formatering og filtrering, som blant annet omfatter funksjonene Ti på topp, Nederste 10 %, Tekst som inneholder og så videre.

Kom i gang med Excel for Mac 2011

  • Opplæringsoversikt
  • Interaktive brukerveiledninger
  • Grunnleggende om Excel 2011

Sparkline-grafikk

Se trender i dataene, og hold oversikten.

Sparkline-grafikk er miniatyrdiagrammer som gjør det mulig for brukerne å få et raskt overblikk over store datamengder, slik at man kan spore trender i tidsserier med data, også kalt trendlinjer. Data kan visualiseres ved hjelp av stolper, linjer og kolonner. Sparkline-grafikken er basert på OfficeArt-motoren og vises derfor med svært høy kvalitet og gjengivelse. Den kan også være temabasert og bruke bestemte fargesett.

Tabeller

Administrer dataene dine.

Organiser, filtrer og formater relaterte data ved hjelp av Excel-tabeller. Forenkle administrasjon og analyse av en gruppe med relaterte data ved å gjøre et celleområde om til en Excel-tabell som er oversiktlig og enkel å redigere. Du kan til og med sette inn mer enn én tabell i et regneark.

Pivottabeller

Lag sammendrag av dataene.

Bruk mindre tid på å bla gjennom data og mer tid på å analysere dem ved hjelp av pivottabeller. Den populære pivottabellfunksjonen skiller ut store datamengder i konsise oppsummeringer, og fremstiller krysstabellrelasjonene mellom variablene i dataene på en lettfattelig måte. I Excel 2011 er pivottabellene dessuten mer kompatible med Windows Excel og har fått ny og mer brukervennlig utforming.

Visual Basic

Enkel programmering på tvers av plattformer.

I bedriftssituasjoner med en blanding av PCer og Mac-maskiner fungerer Visual Basic-funksjonen problemfritt på tvers av alle plattformer. Visual Basic tilbyr nye funksjoner, inkludert IntelliSense og overvåkingsvinduer, i tillegg til verktøylinjen for Visual Basic-feilsøking og nye feilsøkingsverktøy.

Excel Online

Få tilgang til filene hvor som helst.

Publiser, få tilgang til, rediger og del filer fra nær sagt hvor som helst. Excel Online kombinerer vanlige Office-funksjoner og funksjoner for samtidig redigering i sanntid, slik at du kan samarbeide med venner og familie om delte regneark uten ekstra omkostninger.