Utvid Office-opplevelsen til Internett

Office Online

Med OneDrive kan du lagre og redigere Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter og -presentasjoner gratis på Internett. Deretter bruker du Office Online til å få tilgang til dokumentene fra nesten en hvilken som helst datamaskin. Bare bruk nettleseren din 1 til å logge på onedrive.com, og sett i gang og arbeid. Nå kan du være produktiv uansett hvor du befinner deg.

Verktøyene er alltid for hånden

Borte fra Mac-maskinen når du plutselig får en god idé? Må du foreta endringer i siste liten mens du er på farten? Når du lagrer Word-, Excel- og PowerPoint-filene på Internett, kan du ved hjelp av Office Online foreta oppdateringer fra nær sagt en hvilken som helst datamaskin med Internett-tilkobling. Du kan også åpne og vise filene på den mobile enheten.2

Samarbeid bedre

Ved hjelp av Office Online er det enklere å samarbeide med alle på teamet, uansett hvilken versjon av Microsoft Office de bruker, og uansett om de arbeider på en PC eller Mac-maskin.

Privat bruk

Office Online på OneDrive er gratis.

Bruk i bedrifter

Bruk Office Online i organisasjonen.

Kom i gang umiddelbart

Du trenger ikke å bruke tid på å lære deg nye programmer. Office Online har et velkjent Office-grensesnitt og inneholder noen av de samme verktøyene du allerede bruker. Når du har behov for å bruke flere funksjoner, er du bare et klikk unna å åpne filen i det tilsvarende Microsoft Office-programmet på skrivebordet.3

1 Office Online krever SharePoint Foundation 2010 for bruk i bedrifter eller gratis Windows Live ID for privat bruk, i tillegg til en passende enhet, Internett-tilkobling og nettleser som støttes. Støttede nettlesere inkluderer Internet Explorer 7 eller nyere for Windows, Safari 4 eller nyere for Mac og Firefox 3.5 eller nyere for Windows, Mac eller Linux. Det er enkelte forskjeller mellom funksjonene i Office Online og Office 2010-programmene.

2 Word-, Excel- og PowerPoint-filer kan vises ved hjelp av Office Online på mange enheter. Støttede mobile visningsprogrammer for Office Online på SharePoint 2010 inkluderer Internet Explorer på Windows Mobile 5/6/6.1/6.5; Safari 4 på iPhone 3G og 3GS; BlackBerry 4.x og nyere, Nokia S60; NetFront 3.4, 3.5 og nyere, Opera Mobile 8.65 og nyere og Openwave 6.2, 7.0 og nyere. Støttede mobile visningsprogrammer for Office Online på Windows Live inkluderer Safari 4 på iPhone 3G og 3GS og Internet Explorer 7 på den kommende Windows Phone 7. Visning av Excel-filer via en mobil nettleser er for tiden bare tilgjengelig med Office Online på SharePoint 2010.

3 Muligheten til åpne filen i skrivebordsprogrammet direkte fra Office Online er tilgjengelig på datamaskiner som kjører en støttet nettleser sammen med Office for Mac 2011.

Obs! iMovie, iPhoto, iTunes og Safari er registrerte varemerker for Apple Inc. i USA og andre land. Alle andre varemerker tilhører de respektive eierne.