Bestillingsinformasjon

La du inn bestillingen 26.02.2014 eller senere? I så fall må du gå til vanlige spørsmål et annet sted.
For bestillinger som ble lagt inn på Microsoft Store 26.02.2014 eller senere, kan du se vanlige spørsmål for bestillingsinformasjon.

Vis alt

Hva er min bestillingsstatus?

Du kan se bestillingsstatusen din ved å søke etter bestillingen.

Hva er Utvidet nedlastingstjeneste (EDS)?

EDS lar deg først og fremst laste ned kjøpet ditt på nytt i opptil tre (3) år, i tilfelle datamaskinen krasjer eller den nedlastede filen blir skadet eller ødelagt. Det kan ses på som et sikkerhetstiltak i tilfelle noe går galt med datamaskinen eller det nedlastede produktet. Når du har nedlastbare artikler i bestillingen, vil du se en kobling til EDS til bestillingen din på handlevognsiden eller i kassen. Når den angitte avgiften er betalt, godtar Digital River, Inc. ("DR") å yte deg ("sluttbrukeren") en tjeneste som gjør sluttbrukeren i stand til å foreta nedlastinger av digital datamaskinprogramvareprodukter ("produkt" eller "produkter") som er kjøpt i en enkelt bestilling ("bestilling") og nedlastet fra dette nettstedet ("nettstedet") i en periode på tre (3) år etter den dato da sluttbruker kjøper produktet ("tjenesten"). Klikk her for å få mer informasjon om EDS.


Hvis du vil kjøpe EDS for nedlastingsprodukter i en fullført bestilling, må du søke etter bestillingen din og fullføre et nytt kjøp.

Må faktureringsadressen være lik adressen som er registrert på kredittkortet mitt?

Ja. For å kunne verifisere kredittkortet må faktureringsadressen være nøyaktig lik adressen på kontoutskriften.

Hvorfor blir kredittkortet avvist?

Det er mange mulige grunner til at et kredittkort ikke blir godtatt:

  • Kortet er utløpt.
  • Du har nådd eller overskredet kredittgrensen.
  • Du har overskredet den daglige uttaksgrensen.
  • En av datamaskinene som brukes i transaksjonen, har tekniske problemer.

Du kan ha tastet inn feil kredittkortopplysninger. Kontroller dette, og prøv på nytt.

Hvis du har problemer med å gjennomføre kredittkortbetalingen, kan du kontakte kundeservicefor å få hjelp. Når du kontakter kundeservice kan du blir spurt om hvilket feilmeldingsnummer du fikk, samt referansenummeret som vises i handlevognen.

Når belastes kredittkortet mitt?

Når du kjøper nedlastingsprodukter, belastes kredittkortet dagen etter at bestillingen er lagt inn.

Hvordan vises debiteringen på kredittkortet mitt?

Debiteringen for bestillingen vises som "DRI*OFFICEMAC"

Må jeg betale merverdiavgift?

Avhengig av bestillingen kan det påløpe merverdiavgift. Eventuell merverdiavgift som belastes, vises når faktura- og/eller forsendelsesadressen er angitt i betalingsprosessen.
I henhold til direktivet for digital merverdiavgift belastes kunder innen EU et gebyr på 15 % av salgsverdien (merverdiavgift) for alle nedlastede digitale produkter og tjenester, inkludert programvarer.
Enkeltpersoner og enheter som er fritatt for avgifter, kan be om refusjon av avgiften som ble betalt ved bestilling. Vi trenger en kopi av avgiftsfritaket. Fakturerings- eller leveringsadressen på bestillingen må samsvare med adressen på tillatelsen. Vennligst legg ved bestillingsnummeret eller en kopi av kvitteringen eller fakturaen. Send informasjonen i en faks til +1-425-936-7329 eller i en e-post til: storetxe@microsoft.com.

Hvordan får jeg en kopi av fakturaen min?

Du kan skrive ut en kopi av fakturaen din fra siden for bestillingsinformasjon.

Klikk her for å se bestillingen din og skrive ut en kopi av fakturaen.

Kontoen jeg opprettet da jeg registrerte meg for prøveversjonen av Office for Mac 2011, fungerer ikke når jeg prøver å kjøpe produktet. Hvor er kontoen min?

Du kan bruke kontoen du opprettet for å registrere deg for prøveversjonen av Office for Mac 2011, når du skal handle.
Opprett en ny konto som du bruker når du skal handle på Office for Mac-nettbutikken.

Hvem driver Microsoft Office for Mac-butikken?

Nettbutikken for Microsoft Office for Mac drives av Digital River Inc. på vegne av Microsoft.

Jeg har lagt merke til at andre forhandlere tilbyr Office for Mac 2011 til lavere pris? Hvorfor er prisene forskjellige?

Microsoft har etablert en "Veiledende utsalgspris" for sine Office for Mac-produkter. Microsoft Office for Mac-butikken selger produkter på dette prisnivået. Andre forhandlere står fritt til å tilby rabatter, og gjør det stadig vekk. Du står helt fritt til å lete omkring og velge beste pris for dine behov.