Samordne e-post, kalendere og kontakter.

Se hva som er nytt i Outlook 2011

Microsoft Outlook, som er det ledende e-postsystemet på markedet, gjør det mulig å konsolidere de PC-baserte e-postmeldingene og oppgavene i Mac-innboksen og dermed samordne jobbrelaterte og private meldinger, kontakter og kalendere.

Samtaler

Rydd i innboksen.

Komprimer lange e-posttråder under ett emne, og frigjør plass i innboksen.

Kom i gang med Outlook for Mac 2011

  • Opplæringsoversikt
  • Grunnleggende om Outlook 2011

Kalendervisning i e-posten

Vis kalenderen direkte i e-posten.

Vis tidsplanen direkte i møteinnkallelsen. Brukere kan også ha flere kalendere, og det er dessuten mulig å åpne andres kalendere og legge flere kalendere oppå hverandre.

Import av PST-fil

Ta hele gjengen med deg.

Nå kan du migrere til Outlook for Mac fra Windows. Ta ganske enkelt med deg PST-filen, og bruk det enkle importverktøyet. Så enkelt er det.

Samordnet innboks

Alle meldinger samlet på ett sted.

Samle all e-post, både jobbrelatert og privat, i én enkelt mappe. Ved å samle alle meldinger på ett sted og bruke én adressebok i stedet for mange, mister du aldri oversikten over hvor eller hvordan du arbeider.

My Day

Hold fokus

Administrer tidsplanen og kontaktene i Outlook. Bruk kjappe oversiktsvisninger av kalenderen uansett hvor du åpner den – på skrivebordet eller på mobile enheter.

OS X-integrasjon

Effektiviser arbeidsflyten.

Outlook for Mac 2011 er enkel å integrere uansett hvilket operativsystem du bruker, inkludert Mac OS X eller Windows 7. Vanlige og kompliserte arbeidsflyter går mye lettere. Forhåndsvis vedlegg eller sikkerhetskopier data ved hjelp av Time Machine. Dessuten er den vanlige brukeropplevelsen ensartet på tvers av Outlook for Mac, Outlook Web Access og Windows Outlook.