Nå blir presentasjonene dine mer profesjonelle enn noen gang.

Se hva som er nytt i PowerPoint 2011

PowerPoint for Mac 2011 hjelper deg med å bygge og dele innholdsrike og profesjonelle presentasjoner som inneholder nye og engasjerende funksjoner som lydkommentarer og presentasjonskringkasting. Deretter lagrer du presentasjonen, redigerer den og bruker medforfatterfunksjonen på Internett.

Fotoredigering

Tilfør bildene det lille ekstra.

Opprett visuelt rike presentasjoner ved å friske opp bildene direkte i PowerPoint. Fjern bakgrunner eller legg til fargefiltre, alt ved hjelp av ett enkelt klikk.

Kom i gang med PowerPoint for Mac 2011

  • Opplæringsoversikt
  • Interaktive brukerveiledninger
  • Grunnleggende om PowerPoint 2011

Kringkast lysbildefremvisningen

Kringkast lysbildene dine.

Beveg deg ut av konferanserommet, og bruk skybasert kringkasting av presentasjonene på Internett. Det er raskt å sette opp og krever ingen spesifikk programvare. Nå kan hvem som helst være "til stede" under presentasjonen.

Omorganiser objekter

Administrer lag på en enkel måte.

Verktøyet for omorganisering av objekter gjør det enkelt å omorganisere lag med tekst, bilder og grafikk i hele presentasjonen. Dette nye verktøyet gjør det mulig for brukerne å endre laginndelingen på en intuitiv og direkte måte og oppnå forutsigbare resultater, uten å måtte ty til tungvint klikking og draing.

Presentasjonsvisning

Perfeksjoner presentasjonen

Øv inn presentasjonen, kontroller tidsberegningen eller ta notater mens du presenterer i presentasjonsvisning. Bruk visuelle indikatorer for å holde tidsskjemaet, integrer forbedrede lydkommentarer, og øv inn presentasjonen.

PowerPoint Online

Få tilgang til filene hvor som helst.

Publiser, få tilgang til, rediger og del lysbildefremvisningen fra nær sagt hvor som helst. PowerPoint Online kombinerer vanlige Office-funksjoner og funksjoner for samtidig redigering i sanntid, slik at du kan samarbeide med venner og familie om delte presentasjoner uten ekstra omkostninger.

Medforfatting

Samarbeid i sanntid.

PowerPoint for Mac 2011 gjør det mulig for flere personer å skrive og redigere det samme dokumentet samtidig fra ulike datamaskiner på ulike steder. Under en medforfattingsøkt kan brukerne se når det skjer oppdateringer, informeres om hvem som er til stede, blokkere andre forfattere fra å utføre endringer i økter de arbeider i, og finne løsninger på eventuelle konflikter.