Formidle ideene dine med stil.

Se hva som er nytt i Word 2011

Word for Mac 2011 hjelper deg med å strukturere ideene dine, markedsføre bedriften din og skape alt fra en krimroman til et nyhetsbrev fra ferien, og alt med stil. Deretter kan du lagre, redigere og dele alt på Internett.

Word Publishing Screenshot

Publiseringsoppsettvisning

Forbedret DTP-funksjonalitet.

Opprett visuelt kraftige nyhetsbrev, brosjyrer og dokumenter på en enkel måte. Med det kraftige brukergrensesnittet er det enkelt for brukerne å endre laginndelingen av tekst, figurer, bilder, SmartArt og diagrammer i et dokument. Word inneholder i tillegg nye ligaturer som gir dokumentene et mer profesjonelt utseende, og nye typografifunksjoner som gir brukerne flere kreative dokumentvalg.

Kom i gang med Word for Mac 2011

  • Opplæringsoversikt
  • Interaktive brukerveiledninger
  • Grunnleggende om Word 2011

Visuelle stiler

Opplev den virkningsfulle effekten av stiler.

Se hvordan stilene vises umiddelbart i dokumentet, og hvordan de tilfører dokumentene et ensartet og flott utseende med gjennomført formatering. Med innføringen av visuelle hjelpemidler for stiler i Word 2011 finnes det nå også fargekodede visuelle hjelpemidler som forsterker relasjonen mellom stiler og innhold innad i dokumentet, samtidig som de ved hjelp av et enkelt klikk kontrollerer om det finnes potensielle formateringsfeil i dokumentene. Stilene er enklere å bruke og mer pålitelige enn noen gang.

Fokusvisning

Hold oversikten.

Reduser forstyrrelser under arbeid i lese- eller redigeringsmodus. Ved hjelp av fokusvisning kan du sperre for visning av alle andre vinduer, menyer, paletter og annet overflødig innhold på skjermen og fokusere på oppgaven du har foran deg: lesing eller skriving av et Word-dokument.

Omorganiser objekter

Administrer lag på en enkel måte.

Verktøyet for omorganisering av objekter gjør det enkelt å omorganisere lag med tekst, bilder og grafikk i alle dokumentene. Dette nye verktøyet gjør det mulig for brukerne å endre laginndelingen på en intuitiv og direkte måte og oppnå forutsigbare resultater, uten å måtte ty til tungvint klikking og draing.

Word Online

Få tilgang til filene hvor som helst.

Publiser, få tilgang til, rediger og del filer fra nær sagt hvor som helst. Word Online kombinerer vanlige Office-funksjoner og funksjoner for samtidig redigering i sanntid, slik at du kan samarbeide med venner og familie om delte dokumenter uten ekstra omkostninger.

Medforfatting

Samarbeid uansett hvor du er.

Word for Mac 2011 gjør det mulig for flere personer å redigere det samme dokumentet samtidig fra ulike datamaskiner på ulike steder. Under en medforfattingsøkt kan brukerne se når det skjer oppdateringer, informeres om hvem som er til stede, blokkere andre forfattere fra å utføre endringer i økter de arbeider i, og finne løsninger på eventuelle konflikter.