Asenna Silverlight napsauttamalla tätä*
SuomiVaihda|Kaikki Microsoft-sivustot
Microsoft
OEM System Builder 
|Rekisteröidy|Kirjaudu sisään|Avuksesi|Palaute
Haku (Knowledge Base)

Tarkempi haku

Oletko laitteistotoimittaja?
Jos kokoat PC:itä tai toimitat kiinto- tai emolevyjä, olet laitteistotoimittaja. Tiesitkö, että Microsoftin OEM System Builder-ohjelma tarjoaa sinulle huomattavia etuja?
Loistava palvelu
Microsoftin valtuutetut OEM-jakelijat erikoistuvat laitteistotoimittajien tarpeisiin. Voit tilata haluamasi Microsoftin® tuotteet kätevissä kolmen, viiden tai kymmenen yksikön paketeissa (tuotteen ja alueen mukaan) ja hankkia samalla muita laitekomponentteja ja ohjelmistotuotteita. Lisäksi voit hyödyntää muita lisäarvopalveluita, kuten luottomyyntiä, tukea, tehokasta tilaustenkäsittelyä ja nopeita toimitusaikoja. Näitä saat vain OEM-jakelijoilta.
Microsoft-tuotteet - varmasti aitoja
Valtuutetut OEM-jakelijat ovat luotettavia aitojen Microsoft-tuotteiden toimittajia. Kunkin toimitetun tuotteen mukana on COA-aitoustodistus. Näin et voi tietämättäsi toimittaa väärennettyjä tai laittomasti kopioituja Microsoftin laitteisto- ja ohjelmistotuotteita omille asiakkaillesi.
Tyytyväiset asiakkaat
Microsoftin OEM-tuotteiden mukana toimitettavan ohjatun esiasennustoiminnon ja Preinstallation Kit -asennuspaketin avulla voit toimittaa valmiiksi asennettuja järjestelmiä ja parantaa näin asiakastyytyväisyyttä.
Tuotetuki, johon voi luottaa
Autamme sinua tukemaan omia asiakkaitasi antamalla käyttöösi monipuolisen valikoiman tukityökaluja, kuten uutisryhmiä, esiasennustietoja ja vastauksia usein esitettyihin teknisiin kysymyksiin.
Erityisen Web-sivuston käyttöoikeus
Kun rekisteröidyt, saat Web-sivuston salasanan. Tämä Web-sivusto on ikään kuin asiakastukiryhmäsi. Siltä saat tietoja ja työkaluja, joiden avulla voit toimittaa, markkinoida, myydä ja tukea aidoilla Microsoftin OEM-tuotteilla varustettuja järjestelmiä.
Päästet alkuun vaivatta
Rekisteröidy Web-sivun kautta tai ota yhteys valtuutettuun OEM-jakelijaasi.

©2016 Microsoft Corporation. All rights reserved. Ota meihin yhteyttä |Tekijänoikeuksia koskeva tiedonanto |Tavaramerkit |Tietosuojalausunto