Faceți clic aici pentru a instala Silverlight*
RomâniaModificare|Toate site-urile Microsoft
Microsoft
Antipiraterie 
|Pentru parteneri|Microsoft România

Așa da, așa nu

Certificatul de Autenticitate (COA)

E-mailuri spam

Raportarea pirateriei

Exemplu de eticheta COA

Căutați eticheta "Certificate of Authenticity" (COA) atunci când achiziționați noul dvs. PC cu Microsoft® Windows® preinstalat. Eticheta COA trebuie să fie lipită pe exteriorul carcasei computerului. Acesta este un identificator vizual care vă ajută să identificați dacă software-ul și componentele Microsoft sunt autentice.

Caracteristici antipiraterie

Un decupaj transparent a fost încorporat în Partea din dreapta a Certificatului de autenticitate, având fibrele de hârtie vizibile pe partea interioara a marginii.

Un fir metalic încorporat cu inscripția “Genuine” este integrat în etichetă și traversează decupajul transparent pe verticală.

Benzile tehnologice care coborau pe laterala Certificatului de Autenticitate au fost eliminate pentru a se obține un profil mai plat care să permită o suprafață de printare mai potrivită pentru imprimantele termice.

Suprafața etichetei a fost modificată. Acum aceasta se prezintă pe o hârtie sigură, mai puțin lucioasă, cu o laminare receptivă la imprimarea termică.


Click aici pentru a afla mai multe despre tipurile de etichete COA și ce caracteristici antipiraterie trebuie să căutați.©2016 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. Contactați-ne |Condiții de utilizare |Mărci comerciale |Declarație de confidențialitate