Faceți clic aici pentru a instala Silverlight*
RomâniaModificare|Toate site-urile Microsoft
Microsoft
Antipiraterie 
|Pentru parteneri|Microsoft România

Cum să aflăm?

Produsele Microsoft originale prezintă o serie de caracteristici de identificare care să-i ajute pe clienți să le stabilească autenticitatea. Aceste caracteristici îi înlesnesc clientului stabilirea provenienței și utilizarea de software original. Vă rugăm să căutați următoarele caracteristici pe noul dumneavoastră produs Microsoft sau PC-ul achiziționat.

Un “Certificat de Autenticitate” (COA) este o etichetă care vă permite să identificați produsele software Microsoft originale. Include caraceristici împotriva contrafacerii pentru a vă ajuta să verificați autenticitatea software-ului pe care l-ați achiziționat. Pentru sistemele de operare Microsoft cu Windows preinstalat, aticheta COA trebuie să fie lipită pe carcasa PC-ului și nu trebuie îndepărtată de pe PC. Eticheta COA cuprinde, de asemenea, codul produsului de care aveți nevoie în cazul în care sistemul de operare trebuie reinstalat.

Atunci când sistemul de operare Microsoft Windows este achiziționat separat de PC (licență FPP), eticheta COA o găsiți lipită pe partea superioară a cutiei produsului.

CD cu hologramă pe întreaga suprafață

CD-ul de instalare prezintă o imagine holografică pe întreaga suprafață. Această imagine holografică nu este lipită pe disc, ci face parte din CD. Este o caracteristică anticontrafacere și vă ajută să identificați mai ușor un produs Microsoft original. Produsele software Microsoft originale sunt însoțite de astfel de CD-uri cu hologramă pe întreaga suprafața.

Pentru mai multe informații despre cum puteți ști dacă software-ul pe care îl instalați este original, vizitați pagina web Cum să aflăm? a Microsoft, unde veți găsi descrieri detaliate despre ceea ce trebuie să urmăriți, elemente disponibile pentru căutare pe fiecare categorie de produse. De asemenea, veți găsi informații la zi despre produsele și serviciile originale Microsoft.


Cumpărături on-line

Cum să aflăm?

Resurse

Informații juridice

Administrarea licențelor


©2016 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. Contactați-ne |Condiții de utilizare |Mărci comerciale |Declarație de confidențialitate