Faceți clic aici pentru a instala Silverlight*
RomâniaModificare|Toate site-urile Microsoft
Microsoft
Antipiraterie 
|Pentru parteneri|Microsoft România
Protejați proprietatea intelectuală. Pirateria ne afectează pe toți!

 

Business Software Alliance Logo
Campanie BSA în București, Iași, Timișoara și Cluj

În perioada 15 Martie – 30 Aprilie, Business Software Alliance (BSA) va desfășura o campanie de informare a companiilor referitor la riscul legal la care se expun în cazul utilizării și distribuției de software piratat. Campania va consta în spoturi radio, direct mailing către aproximativ 2500 de companii, campanie telefonică precum și vizite în toate cele patru orașe.


*

Activare

Pirateria programelor software implică reproducerea și distribuirea ilegală a aplicațiilor software în interes personal sau pentru comercializare ilegală.
Acest site vă oferă informații despre piraterie și sfaturi care să vă ajute să vă protejați dumneavoastră, afacerea și ideile dumneavoastră.Home

**

Sunteți partener?

Aflați cum vă puteți proteja afacerea și clienții de copierea și distribuirea ilegală a programelor software.

Asigurați-vă că programul software este original

Căutați resurse care să vă ajute să vă protejați împotriva pirateriei? Aici găsiți câteva soluții la îndemână pentru evitarea programelor software distribuite ilegal și pentru a vă asigura că programele dvs. software sunt originale.

Cum să afăm?

Folosiți produse originale Microsoft ? Aflați ce trebuie să căutați.

**

©2016 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. Contactați-ne |Condiții de utilizare |Mărci comerciale |Declarație de confidențialitate