Faceți clic aici pentru a instala Silverlight*
RomâniaModificare|Toate site-urile Microsoft
Microsoft
Antipiraterie 
|Pentru parteneri|Microsoft România

Folosiți proprietatea intelectuală tot timpul, indiferent dacă sunteți sau nu conștienți de acest lucru. Dacă luați o carte din raft și țineți hârtia în mâinile dvs., conținutul cărții aparține de fapt autorului care a scris-o sau editurii care a publicat-o. Această teorie este valabilă și în domeniul muzicii, artei cât și în domeniul programelor software. De fapt orice lucru care deține un patent sau drept de autor se poate numi proprietate intelectuală.

Ce este important?

Imaginați-vă că un anumit lucru pe care l-ați gândit, l-ați realizat sau l-ați distribuit poate fi reprodus în mod ilegal și oferit gratis altor utilizatori. Ce motivație ați mai avea să vă continuați munca? Culturile care prețuiesc ingeniozitatea, creativitatea și progresul sunt îndreptățite să prețuiască proprietatea intelectuală. Pentru a stimula pionierii culturii să exploreze, să gândească și să scoată la iveală următoarea invenție, e nevoie ca aceștia să fie conștienți că ceea ce descoperă, ceea ce inventează sau ceea ce crează este protejat prin lege.

Pirateria

Piratarea programelor software amenință să demotiveze pionierii culturii să ne aducă în continuare cele mai bune soluții rezultate din munca lor. Microsoft s-a angajat să împiedice pirateria să aducă prejudicii utilizatorilor legitimi de programe software. Fiind bine informat, vă puteți asigura că faceți parte din acești utilizatori legitimi.


Tipuri de piraterie.

Proprietatea intelectuală

De ce este importantă licența?


©2016 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. Contactați-ne |Condiții de utilizare |Mărci comerciale |Declarație de confidențialitate