Faceți clic aici pentru a instala Silverlight*
RomâniaModificare|Toate site-urile Microsoft
Microsoft
Antipiraterie 
|Pentru parteneri|Microsoft România


Cunoașterea este putere

Pirateria software poate fi o amenințare. A ști cum să identifici și să eviți software-ul piratat este numai primul pas. Ințelegând cum te afectează pirateria, fiind la curent cu ultimele tehnologii anti-piraterie și aflând despre noile reglementările legislative și despre cele deja existente cu privire la proprietatea intelectuală, poți să te protejezi de distribuitorii de software ilegal și să achiziționezi produse software originale.

Microsoft se dedică păstrării celor mai ridicate standarde pentru produsele și serviciile sale. Instrumentele și resursele de aici vă pot ajuta să luați cu încredere decizii dificile privind tehnologia. Acoradți-vă liniștea sufletească de a ști că produsele dumneavoastră Microsoft sunt originale.

**

Instrumente și resurse

Cumpărături online

Vreți să fiți siguri că achiziționați produse Microsoft originale atunci când cumpărați online? Iată câteva sfaturi utile pentru achizițiile dvs. online

Cum să aflăm?

Aflați cum puteți determina dacă software-ul pe care îl utilizați este autentic.

Resurse

Fiți la curent cu noile dezvoltări tehnologice care vă pot influența modul în care achiziționați și utilizați produsele și serviciile Microsoft. Aflați ce resurse anti-piraterie vă stau la dispoziție.

**

©2016 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. Contactați-ne |Condiții de utilizare |Mărci comerciale |Declarație de confidențialitate