Faceți clic aici pentru a instala Silverlight*
RomâniaModificare|Toate site-urile Microsoft
Microsoft
Antipiraterie 
|Pentru parteneri|Microsoft România

Așa da, așa nu

Certificatul de Autenticitate (COA)

E-mailuri spam

Raportarea Pirateriei

Cei care fac publicitate folosesc termeni precum “Original Equipment Manufacturer” (“Producător de Echipamente Originale” - OEM) pentru software în încercarea de a explica de ce soft-ul oferit este atât de ieftin. Cei care trimit spamuri inserează în e-mailurile lor cuvinte aleatorii din dicționar și paragrafe de text pentru a evita tehnologia de filtrare anti-spam.

Microsoft depune eforturi pentru a educa partenerii și consumatorii cu privire la riscurile generate de obținerea soft-ului din surse suspecte. Noi investigăm sursele acestor spamuri și a operațiunilor de contrafacere și facem tot ce ne stă în putință pentru a stopa acest gen de activitate.

Achizițiile din surse cunoscute și de încredere și respingerea oferetelor de tipul “prea bune pentru a fi adevărate” sunt cele mai bune metode pentru a evita irosirea de timp și bani valoroși pe software contrafăcut sau care încalcă legea.

În continuare vă prezentăm câteva aspecte pe care le puteți urmări:

Atenție la e-mailurile spam care oferă software cu prețuri "prea bune pentru a fi adevărate". De obicei chiar așa este, existând o mare probabilitate ca acest software să fie contrafăcut sau să încalce legea.

Atenție la ofertele care solicită virarea de bani către instituții bancare străine.

Atenție la ofertele de software care provin din afara României. Cea mai sigură metodă de achiziție este cea prin canalele oficiale de distribuție.

Atenție la software-ul contrafăcut care poate conține viruși ascunși, viermi și “cai troieni” pe care un hacker îi poate folosi pentru a prelua controlul asupra computerului dvs. sau pentru a fura informații personale.

Exemplu de titluri©2016 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. Contactați-ne |Condiții de utilizare |Mărci comerciale |Declarație de confidențialitate