Business intelligence Microsoft Dynamics

Aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a prognostica trend-uri, pentru a releva esența datelor și pentru a funcționa tot timpul la parametrii maximi; s-ar putea doar să nu știți acest lucru, încă.

Capabilitățile analitice, BI și de raportare din Microsoft Dynamics nu sunt doar pentru acele companii mai mari decât afacerea dvs.; se potrivesc la fel de bine și organizației pe care o conduceți, indiferent de domeniul de activitate al acesteia. Mai mult, sunt menite să ajute angajații dvs. să colaboreze mai bine între ei și să obțină acces la informațiile de care au nevoie pentru a-și crește eficiența.

În alte cuvinte, veți avea ocazia să vedeți felul în care afacerea dvs. funcționează, cu ajutorul informațiilor BI expuse în tablouri de bord și rapoarte intuitive, pe baza cărora puteți lua decizii; decizii care vă vor poziționa în fața concurenței.

Doresc mai multe informații

Pentru a vă răspunde oricăror întrebări referitoare la soluțiile de business Microsoft Dynamics, ne puteți contacta telefonic, sau puteți completa un formular online pe pagina de contact.

021 529 12 24    |   Pagina de contact   

Soluții Business Intelligence Microsoft Dynamics

Dobândiți capacitatea de a anticipa, nu de a constata

Atunci când aveți informații în timp real despre activitatea din întreaga dvs. organizație și le combinați cu detalile furnizate de Microsoft Dynamics, veți putea face mai mult decât a găsi noi oportunități; veți capitaliza aceste oportunități.

  • Identificați fluxurile de vânzări și monitorizați inventarul;
  • Anticipați trendurile și evitați eventualele probleme;
  • Cunoașteți proiecțiile de profit și fiți gata să reacționați;
  • Găsiți momentele oportune pentru lărgirea gamei de produse sau servicii.

Oferiți angajaților dvs. informațiile de care au nevoie

Panourile de bord personalizate și adaptate în mod specific fiecărei funcții furnizează angajaților dvs. informațiile relevante de care au nevoie. În alte cuvinte, le aducem informațiile de care au nevoie pentru a-și îndeplini sarcinile cu succes, direct pe dispozitivele pe care le folosesc în fiecare zi. Astfel, le oferim ocazia de a lua decizii rapide și bine informate.


Soluții Business Intelligence Microsoft Dynamics

Agilitate și stabilitate cu Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics oferă angajaților dvs. instrumente ușor de utilizat care îi vor ajuta să transforme informațiile în decizii și în acțiuni concrete, benefice. Soluțiile Microsoft Dynamics ajută la dezvoltarea organizației fără complexitățile sau resursele umane necesare în mod obișnuit pentru această dezvoltare. În final, crește agilitatea dar și stabilitatea afacerii dvs., pregătind-o pentru noi oportunități.

Înțelegeți funcționarea afacerii dvs.

În afară de capabilitățile BI și cele de raportare, Microsoft Dynamics oferă un management mai bun pentru:


Pașii următori:

IMM

Aflați mai mult despre costuri, testați soluția, urmăriți webcast-uri online și accesați alte resurse

Companii mari

Simplificați provocările de business cu Microsoft Dynamics AX.

Aveți întrebări?

Suntem aici pentru a vă oferi răspunsuri și pentru a vă ajuta să găsiți un partener.


Ce înseamnă BI și cum pot utiliza aceste informații?

Capabilitățile business intelligence transformă informațiile în decizii și acțiuni concrete prin colectarea, analizarea și monitorizarea datelor, pentru a identifica oportunități și pentru a micșora eventuale riscuri.