Economisind cu Microsoft Dynamics NAV acum vă asigurați dezvoltarea pe viitor

Pentru a vă dezvolta afacerea nu este necesar doar un efort susținut și multă muncă. Aveți nevoie de acces rapid la informații esențiale din interiorul afacerii, control complet asupra mediului și operațiunilor financiar-contabile și de abilitatea de a accelera procesele, simultan cu scăderea costurilor. Pentru o mai bună dezvoltare a afacerii dvs. trebuie să mulțumiți de fiecare dată clienții dvs. și să le oferiți o experiență plăcută.

Experiența noastră ne spune că dacă afacerea dvs. este prosperă și se dezvoltă constant, sunt șanse mari ca aplicația dvs. software de business management să nu facă față acestui ritm; este posibil chiar să vă înfrâneze în anumite aspecte. Acum aveți ocazia să schimbați acest lucru și să continuați funcționarea și creșterea companiei dvs.

Momentul oportun pentru achiziția soluției Microsoft Dynamics NAV

Ofertă Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV este soluția de business de la Microsoft, ușor de utilizat, implementabilă rapid și cu potențialul de a face față cerințelor afacerii dvs. Cu Microsoft Dynamics NAV puteți alege între o implementare în cloud sau locală, la sediul dvs., și puteți beneficia de interconectare cu Office 365. Având suportul unei rețele globale de Microsoft Certified Partners (MCP), soluția Microsoft Dynamics poate fi personalizată cerințelor specifice afacerii dvs. și locației dvs. geografice.

Pentru o perioadă limitată de timp, Microsoft oferă partenerilor această soluție în cadrul unei oferte speciale de preț. Noii clienți pot achiziționa licența Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 (*de la un partener care participă în această campanie) pentru 5 utilizatori, cu până la 50% discount față de prețul standard.

Oferta Microsoft Dynamics NAV este valabilă pe o perioadă limitată de timp

Acum este momentul să obțineți controlul sporit asupra afacerii dvs., vizibilitate în operațiunile financiar-contabile, să vă setați fluxurile operaționale și să vă asigurați de mulțumirea clienților dvs.

Contactați un partener certificat pentru a afla mai multe despre cum Microsoft Dynamics NAV vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea. Oferta expiră pe 23 iunie 2014..

Cum procedez?

  1. Consultați termenii și condițiile ofertei
  2. Contactați un partener
  3. Economisiți până la 50% cu Microsoft Dynamics NAV 2013 R2