Marketing cu CRM

Eliberați potențialul echipei dvs. de marketing cu Microsoft Dynamics CRM și MarketingPilot, oferindu-le capabilități de automatizare marketing și administrare campanii multichannel la nivel enterprise. Încurajați inovarea în cadrul afacerii dvs. cu MarketingPilot.

Doresc mai multe informații

Pentru a vă răspunde oricăror întrebări referitoare la soluțiile de business Microsoft Dynamics, ne puteți contacta telefonic, sau puteți completa un formular online pe pagina de contact.

021 529 12 24    |   Pagina de contact   

Know your customers

Cunoașteți-vă clienții

Afacerea dvs. se învârte în jurul relațiilor pe care reușiți să le întemeiați cu clienții dvs. Trebuie să atrageți noi clienți, să fidelizați clienții pe care îi aveți deja și să creșteți împreună cu ei.

Microsoft Dynamics CRM și MarketingPilot vă oferă informațiile esențiale de care aveți nevoie să înțelegeți mai bine clienții dvs. Cu instrumente puternice de trend-uri și analize de marketing, puteți segmenta și targeta facil clienții dvs., puteți afla care sunt obiectele lor de interes și îi puteți aborda la momentul potrivit cu mesajul potrivit.

Cu Microsoft Dynamics CRM, am reușit să convertim oportunitățile în vânzări cu 25% mai rapid și putem raporta rezultatele campaniei și indicele ROI în timp real.
John Johnston
Marketing Manager
Volvo


Know your customers

Apreciați și îndrăgiți activitatea dvs.

Marii oameni de marketing sunt entuziasmați și adoră să fie creativi dar sunt adesea prinși în sarcini mici și minuțioase necesare pentru măsurarea succesului campaniei pe care o crează.

Instrumentele CRM din Microsoft Dynamics CRM pot prelua aceast tip de sarcini, ajutându-vă să planificați, creați și să executați campanii rapid și ușor, asigurându-se totodată că toate resursele digitale se află la locul potrivit și sunt actualizate, iar oamenii potriviți se ocupă de sarcinile aferente. În același timp, puteți crește semnificativ eficiența echipei dvs. cu ajutorul instrumentelor de colaborare și fluxuri operaționale. Cu Microsoft Dynamics CRM și MarketingPilot vă puteți administra foarte ușor businessul de marketing și vă puteți concentra pe ceea ce contează - magia marketingului.

Cu Microsoft Dynamics CRM, eficiența echipei noastre de marketing a crescut simțitor. Putem genera în doar câteva minute liste de e-mail personalizate cu suport pentru notificări SMS; de asemenea, putem realiza campanii de marketing targetate pe anumite segmente și astfel creștem oportunitățile cross-sell și upsell.
Hamid Salikin
IT Head
Encorp Berhad


Know your customers

Implicați și executați pe mai multe canale

Clienții din ziua de azi au multe posibilități de a se conecta la informație; crearea unei relații relevante între ei și dvs. poate implica mai multe aspecte comune, pe mai multe canale.

Beneficiați de capabilități de marketing multichannel pentru a interacționa cu clienții așa cum nu ați mai făcut-o până acum. Fie că vreți să utilizați social media, pay per click pe web, e-mail, radio, TV sau reclame printate, Microsoft Dynamics CRM și MarketingPilot cresc calitatea execuției campaniei dvs., vă țin la curent cu cheltuielile și vă oferă o imagine de ansamblu asupra eficienției campaniei și a investiției în marketing.

Folosind Windows Azure pentru a trimite datele despre audiențe în Microsoft Dynamics CRM, am îmbunătățit continuitatea de business a campaniei noastre de marketing și am dezvoltat peste 900 de oportunități de vânzări.
Beata Bujalska
eMarketing Analyst
BMW


Know your customers

Optimizați toate elementele și măsurați rata de succes

”Dacă o poți măsura, cu siguranța o poți administra” - se aplică în mod cert și eforturilor de marketing. Dacă știți exact care tactici funcționează puteți investi corespunzător astfel încât să creșteți profitabilitatea investițiilor dvs. (ROI) în campaniile de marketing.

Dacă puteți extrage cu ușurință datele esențiale din informațiile pe care le dețineți, puteți lua decizii strategice și operaționale temeinic informate. Informațiile în timp real din website-ul dvs. vă pot ajuta să direcționați campania adecvată, clienților potriviți.

Microsoft Dynamics CRM și MarketingPilot susțin echipele dvs. de vânzări și marketing și le oferă instrumentele de care au nevoie pentru a crea relații de business de durată cu clienții dvs.


Pașii următori:

Vreau mai multe detalii

Găsiți un partener care să vă accelereze progresul în ceea ce privește soluția Microsoft Dynamics CRM.

Vreau să mă documentez

Primiți cele mai bune sfaturi din partea experților, pe subiecte care variază de la strategii de produs la maximizarea folosirii capacităților soluției CRM.

Testați soluția

Încercați soluția CRM pentru 30 zile, gratuit, fără să vă obligați la nimic.


Cum mă poate ajuta soluția CRM în perfecționarea tehnicilor de marketing?

Soluția Customer Relationship Management (CRM) pentru marketing se bazează pe automatizarea tehnicilor și analizelor de marketing pe mai multe canale simultan, fapt ce conduce la o mai bună execuție a campaniilor, la informații și rezultate corecte și la o segmentare și targetare corespunzătoare a clienților.