O nouă perspectivă pentru vânzări

Felul în care oamenii fac cumpărături s-a schimbat în mod fundamental. Clientul cotidian este în permanență conectat prin telefonul mobil, este prezent pe rețelele sociale și caută singur soluții online pentru a rezolva problemele cu care se confruntă.

În asemenea condiții, clientul parcurge mai mult de 60% din ciclu de vânzări înainte de a ajunge efectiv la compania/produsul de care se interesează. Soluția dvs. CRM trebuie să ofere angajaților dvs. posibilitatea de a prospera în acest mediu și în aceste condiții pentru a ajunge rapid și eficient la client. Sistemele CRM dezvoltate pe ciclul tradițional de vânzări sunt perimate și se bazează pe o funcționalitate statică, ce nu vă poate ajuta într-un asemenea mediu dinamic. De aceea, cu Microsoft Dynamics CRM 2013 creăm ceva cu totul și cu totul nou.

Doresc mai multe informații

Pentru a vă răspunde oricăror întrebări referitoare la soluțiile de business Microsoft Dynamics, ne puteți contacta telefonic, sau puteți completa un formular online pe pagina de contact.

021 529 12 24    |   Pagina de contact   

Know your customers

Îndeplinirea obiectivelor

Înțelegem importanța setării și urmăririi unui anumit rezultat, fapt pentru care procesele de business reprezintă o componentă importantă în experiența de utilizare pe care am creat-o. Ghidarea pas cu pas, complet configurabilă, a proceselor, elimină elementul surpriză din munca dvs.; fiecare resursă umană din organizația dvs. are un traseu degajat spre o soluție de succes. Este practic o hartă care vă arată unde sunteți acum, unde trebuie să ajungeți și ce traseu trebuie să urmați pentru a vă îndeplini obiectivele. Totul este simplu și intuitiv, astfel încât puteți reduce timpii inițiali de pregătire pentru noii recruți și astfel beneficiați de forțe noi, oricând.


Rămâneți în permanență conectat cu echipa dvs., chiar și atunci când sunteți în deplasare.

Interconectați echipa de vânzări

Mențineți toți membrii echipei de vânzări conectați în permanență. Creați comunități de oameni productivi, interne sau externe, permițând angajaților dvs. să partajeze noutățile, informațiile și ghidurile de bune practici. Capacitățile puternice de partajare de fișier precum și rețeaua Yammer vă permit să colaborați cu echipa dvs. în orice context și în orice locație.

În acest mod, reprezentanții dvs. de vânzări continuă să lucreze la ofertă chiar și atunci când sunt pe teren. Angajații dvs. vor fi întotdeauna pregătiți pentru întâlniri accesând calendarele și comunicările direct de pe telefoanele sau tabletele pe care le utilizează; în plus, accesul în timp real la informații despre client și parteneri asigură că întâlnirea va avea un impact pozitiv.


Know your customers

Folosiți-vă de informații interne pentru a personaliza fiecare interacțiune cu clienții

Dinamicizați conturile de vânzări cu informații concrete și relevante, în timp real. Folosiți capabilitățile integrate de vânzări și social media pentru a targeta oportunități profitabile și pentru a iniția dialoguri de vânzări relevante în contextul respectiv.

Oferiți managerilor și oamenilor dvs. de vânzări vizibilitate crescută asupra afacerii utilizând forme, vizualizări grafice și rapoarte/tablouri de bord în timp real.


Pașii următori:

Vreau mai multe detalii

Găsiți un partener care să vă accelereze progresul în ceea ce privește soluția Microsoft Dynamics CRM.

Vreau să mă documentez

Primiți cele mai bune sfaturi din partea experților, pe subiecte care variază de la strategii de produs la maximizarea folosirii capacităților soluției CRM.

Testați soluția

Încercați soluția CRM pentru 30 zile, gratuit, fără să vă obligați la nimic.


Cum mă poate ajuta o soluție CRM să-mi cresc vânzările?

O soluție Customer Relationship Management (CRM) pentru vânzări oferă echipei dvs. de vânzări posibilitatea de a administra și de a partaja rapid informații esențiale de vânzări, pe mai multe dispozitive, pe mai multe canale, departamente și locații. În plus vă ajută să creșteți productivitatea oamenilor dvs. și să realizați vânzări mai bine targetate, mai rapid.