Premii: Telefoane HTC 8S

între 1 martie și 30 aprilie 2013...

Cumperi Windows Server 2012
și câștigi un telefon mobil
HTV 8S cu Windows Phone

 

Despre Microsoft Windows Server 2012

Cloud Computing schimbă felul în care companiile oferă și consumă servicii IT, oferind o infrastructură mai productivă și aplicații mai predictibile.

Compania dumneavoastră poate obține reduceri de costuri și o flexibilitate crescută prin folosirea IT-ului ca și serviciu (ITaaS, IT as a Service) - un serviciu furnizat în regim propriu prin intermediul unui portal, care poate scala în funcție de cerințele afacerii și pentru care trebuie să plătiți doar în funcție de utilizare.

Windows Server 2012 vă oferă mai mult decât virtualizare

Dacă vă doriți flexibilitatea unui Cloud privat, simpla implementare a soluțiilor într-un mediu virtual nu este suficientă. Windows Server 2012 vă oferă mai mult decât virtualizare, permițându-vă să implementați și să vă conectați securizat la Cloud-ul privat, într-un mediu IT flexibil care se poate adapta dinamic la cerințele în continuă schimbare ale afacerii dvs. Noile facilități îmbunătățite oferă performanță maximă și scalabilitate pentru a va permite o infrastructură de tip multitenant, acolo unde resursele de rețea, procesare și stocare sunt partajate între mai mulți utilizatori ai aceleași soluții. Windows Server 2012 vă oferă:

 • O platformă de virtualizare completă ce furnizează un mediu perfect izolat și multitenant. Totodată, oferă instrumentele necesare pentru urmărirea respectării acordurilor SLA (Service Level Agreement), pentru monitorizarea utilizării resurselor (în scopul raportării) și pentru susținerea administrării facilităților de self-service.
 • Scalabilitate și performanță crescute cu ajutorul unui mediu dens și scalabil care poate fi ajustat astfel încât să funcționeze la un nivel optim, în concordanță cu cerințele afacerii dvs.
 • Conectivitate la serviciile Cloud - folosind un cadru comun de identitate și management pentru conectarea locațiilor disparate, într-o manieră securizată și de încredere.

Windows Server 2012 oferă instrumentele necesare pentru a susține organizațiile în migrarea de la soluțiile locale la medii găzduite sau medii hibride și continuă să ofere serviciile, funcționalitatea, performanța și încrederea cerute de companiile mari precum și de afaceriile mici și mijlocii. Windows Server 2012 vine de asemenea în întâmpinarea cerințelor specifice furnizorilor de hosting incluzând posibiltatea de a izola utilizatorii, de a înțelege cum sunt utilizate resursele de infrastructură și de a oferi noi servicii pentru a contribui la creșterea fluxurilor de venituri.

Windows Server 2012 livrează puterea mai multor servere într-unul singur

Windows Server 2012 este conceput pentru a satisface cerințele de business mai ușor și mai rapid, oferind o platformă multiserver ușor de administrat, cu disponibilitate crescută și cu următoarele avantaje:

 • Stocare flexibilă - opțiuni de stocare diverse care oferă performanță, eficiență și inovație beneficind de echipamentele hardware standard ale industriei;
 • Disponibilitate continuă, pentru a vă oferi servicii rentabile, mereu disponibile, cu un grad crescut de protecție pentru o gamă largă de scenarii problematice.
 • Eficiență sporită a administrării, pentru a putea automatiza o gamă largă de activități, pentru a simplifica implementarea sau volumul mare de lucru și pentru a oferi perspectiva automatizării complete.

Cu Windows Server 2012 administrați sistemele mai ușor prin intermediul politicilor software de control, beneficiați de instrumente complete și puternice precum Windows PowerShell, scripting pentru automatizarea mediului server și totodată reduceți costurile platformei dvs de Cloud privat.

Windows Server 2012 permite orice aplicație pentru orice Cloud

Windows Server 2012 este o platformă de încredere pentru aplicații și Web, care include mii de aplicații deja dezvoltate și implementate. Windows Server 2012 oferă flexibilitatea de a dezvolta o infrastructură ce unește mai multe locații pe o platformă deschisă, scalabilă și elastică. Windows Server 2012 este:

 • Flexibil, pentru a rula aplicații hibrid și simetrice în datacenter și în Cloud.
 • Scalabil și elastic, pentru a furniza cadre, servicii și instrumente care cresc scalabilitatea și elasticitatea aplicațiilor și website-urilor multitenant.
 • Deschis, pentru aplicațiile vitale pentru business și pentru a susține cadre, aplicații și platforme open-source precum și diferite limbaje de programare.

Windows Server 2012 deschide calea spre stilul de lucru modern

Un mediu IT optimizat pentru Cloud poate susține cu ușurință un stil de lucru mobil și flexibil ce permite angajaților să acceseze informațiile indiferent de infrastructură, rețea, dispozitiv sau aplicație. De asemenea permite administrarea robustă a informației și respectarea normele în vigoare, aspecte cheie atunci când se ia în discuție o extindere globală a afacerii.

Windows Server 2012 furnizează un mediu IT ce permite angajaților acces flexibil la date și aplicații de oriunde s-ar afla și indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează – totul printr-o experiență de utilizare plăcută și complexă. Totodată, Windows Server 2012 simplifică administrarea și crește securitatea informațiilor, controlul și conformitatea acestora. Windows Server 2012 oferă următoarele avantaje utilizatorilor și profesioniștilor IT:

 • Acces de oriunde și de pe orice dispozitiv cu conectarea ușoară, la cerere, la un mediu de lucru virtualizat. Conectarea este posibilă între filiale sau dintr-un loc public.
 • Experiența completă Windows, de oriunde, cu un look-and-feel personalizat și complex, pe dispozitivele populare; capabil să se adapteze rapid la condițiile de rețea.
 • Conformitate și securitate crescută a datelor, în care auditul central și politicile de acces care permit accesarea datelor și resurselor pe bază de tehnici de identitate, clasificare a datelor și administrare simplificată pentru accesul de la distanță.