Instrumente SAM

Aflați cum puteți beneficia de instrumentele adecvate pentru organizația dvs. și de unde puteți obține asistență

Instrumente și servicii

Microsoft dispune de o gamă largă de instrumente pentru inventarierea și administrarea resurselor ce pot ajuta companiile de orice mărime în eficientizarea eforturilor de implementare SAM. Anumite instrumente sunt licențiate prin programe precum Open License, Select License și Enterprise Agreement, în timp ce altele sunt sub formă de servicii găzduite, plătibile prin abonament.

Instrumente SAM

Microsoft System Center Tools

  • Microsoft System Center Service Manager oferă companiilor posibilitatea de a încorpora procese precum: incidente și rezolvarea acestora, controlul modificărilor și administrarea ciclului de viață al resurselor software. Prin coordonarea fluxului informațional cu ajutorul suitei System Center, Service Manager susține departamentul IT în adaptarea sa la noi cerințe de business, sporește capabilitățile de reducere a costurilor și îmbunătățește timpii de răspuns.
  • Microsoft System Center Configuration Manager vă oferă controlul asupra infrastructurii IT disponibile în organizația dvs. prin sporirea vizibilității asupra resurselor hardware și software existente, asupra felului și locului în care sunt acestea utilizate. Configuration Manager oferă rapoarte comprehensive ce ajută administratorii IT să optimizeze utilizarea resurselor hardware și software.
  • Microsoft System Center Essentials este o nouă soluție de administrare concepută în special pentru companiile de mărime medie. Beneficiind de avantajele tehnologiei Virtual Machine Manager 2008 R2 pe care o înglobează, System Center Essentials integrează administrarea fizică și virtuală a serverelor într-o soluție unificată cu o singură consolă.
  • Aflați mai mult despre System Center

Microsoft Asset Inventory Service (AIS)

AIS oferă o vedere de ansamblu asupra aplicațiilor software instalate pe computerele din organizația dvs. Componentă esențială din Microsoft Desktop Optimization Pack for Software Assurance, AIS scanează inventarul software al organizației dvs. și îl transpune în informații efective și eficiente, ajutând astfel la reducerea costurilor totale de deținere precum și la conformitate.

Aflați mai mult despre AIS →

Windows Intune

Serviciul cloud Windows Intune ajută beneficiarii să își administreze și să își securizeze computerele într-o manieră centralizată prin intermediul unei interfețe web. Fie că sunt la birou în sediu, fie că sunt la o filială sau pe teren, Windows Intune ajută clienții să protejze, să actualizeze, monitorizeze și să depaneze problemele apărute la computerele din organizația lor.

Aflați mai mult despre Windows Intune →

Microsoft Assessment and Planning (MAP) Toolkit

Microsoft Assessment and Planning (MAP) Toolkit 5.0 este un instrument menit să simplifice și să accelereze procesul de planificare a infrastructurii IT, indiferent de scenariu, furnizând servicii de descoperire și evaluare a rețelei. Disponibil ca download gratuit, acest instrument oferă informații despre utilizarea computerelor din rețea inclusiv serverele din suita Core CAL.

Aflați mai mult despre MAP →

Microsoft Software Inventory Analyzer (MSIA)

Microsoft Software Inventory Analyzer (MSIA) ajută clienții să înceapă implementarea SAM. Acest instrument gratuit a fost conceput pentru rețele cu mai puțin de 250 de computere și este disponbil pentru a fi descărcat în 31 de limbi. MSIA oferă detalii despre toate produsele Microsoft instalate inclusiv tipul și numărul de licențe.

Aflați mai mult despre MSIA →

Știați că?

Alte instrumente

SAM Optimization Kit a fost conceput pentru a facilita înțelegerea conceptului de administrare a resurselor software și a felului în care vă poate ajuta implementarea acestui concept în organizația dvs.

Aflați mai mult despre SAM Optimization Kit →

Adițional utilizării de instrumente specifice, aveți posibilitatea de a beneficia de asistență specializată din exterior. Un partener SAM vă poate ajuta să realizați un inventar al produselor software din organizația dvs., vă poate ajuta să vă monitorizați licențele, să vă revizuiți politicile și procedurile privitoare la achiziția și implementarea de software, precum și multe alte lucruri.

Găsiți un partener certificat SAM →

Utilizați Microsoft License Advisor pentru a găsi rapid programul de licențiere adevcat nevoilor companiei dvs., pentru a simplifica administrarea licențelor, pentru a optimiza infrastructura și pentru a beneficia la maxim în urma investiției dvs. în IT.

Aflați mai mult despre License Advisor →


Microsoft SAM - Software Asset Management
România Global | Hartă site
Microsoft Profilul dumneavoastră | Contactați-ne | Sediul filialei | Abonare la buletine

© 2017 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate.     Condiții de utilizare | Mărci comerciale | Declarație de confidențialitate