Microsoft SAM - Software Asset Management
Parteneri SAM

Un partener experimentat vă poate ajuta să implementați un plan de administrare a resurselor software (SAM) și vă poate recomanda instrumentele necesare păstrării acestuia în parametrii optimi de funcționare.

Experții la dispoziția dvs.

Implementarea unui plan SAM poate fi o provocare, cu atât mai mult dacă organizația dvs. nu a ținut evidența produselor software și a licențelor aferente sau dacă organizația dvs. deține multe tipuri diferite de computere. Din fericire, există parteneri SAM la care puteți cere asistență. Partenerii SAM sunt certificați prin Microsoft Partner Network pentru a li se confirma cunoștințele și gradul de experiență în implementarea SAM; astfel dvs. vi se vor oferi cele mai bune soluții.

Beneficiile oferite de un partener SAM

Cunoaște pașii și procesele necesare implementării rapide a unui plan SAM

Cunoaște pașii și procesele necesare implementării rapide a unui plan SAM.

Vă ajută să economisiți timp și bani prin eficiență și prin cunoașterea exact a SAM

Vă ajută să economisiți timp și bani prin eficiență și prin cunoașterea exact a SAM.

Vă înțelege nevoile și vă poate ajut să alegeți cele mai adecvate instrumente SAM

Vă înțelege nevoile și vă poate ajuta să alegeți cele mai adecvate instrumente SAM.

Parteneri cu competențe Software Asset Management

Competență

Parteneri

Gold SAM

Silver SAM

Conceptul de administrare a resurselor software este uneori complex, putând avea repercursiuni financiare și legale dacă nu este implementat corespunzător sau dacă nu este implementat deloc. De aceea Microsoft vă încurajează să vă bazați pe asistența unui partener SAM certificat, în efortul dvs. de a implementa SAM. Un partener vă poate ajuta să controlați costurile și să reduceți riscurile de business și riscurile legale printr-o administrare mai eficientă a resurselor software. Un partener vă poate spori puterea de negociere cu furnizorii dvs. și vă poate maximiza investiția în software. Partenerii SAM pot de asemenea ajuta departamentul IT să prognosticheze și să controleze mai bine cheltuielile pe măsură ce compania evoluează.

Aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere când implicați un partener SAM

  • Partenerul SAM aduce un plus valoare dvs., procesului de implementare sau afacerii dvs. prin oferirea experienței și cunoștințelor sale despre SAM?
  • Partenerul SAM are o competență ce-i conferă o bună înțelegere a contractelor de licențiere software și a implicațiilor lor legale?
  • Partenerul SAM are o bună înțelegere a conceptului de implementare a licențelor?
  • Partenerul SAM beneficiază de o bază de informații tehnologice solidă, permițându-i astfel să înțeleagă avantajele și dezavantajele anumitor instrumente SAM?
  • Vă poate oferi referințe? Sunt aceste referințe satisfăcute de serviciile furnizate de partenerul respectiv? Ar utiliza din nou același partener?
  • Dacă utilizați tehnologii Microsoft, partenerul SAM este cel puțin Registered Partner sau Certified Microsoft Partner pe o comptență SAM?
Știați că?

Microsoft Solution Finder

Dacă doriți asistență în eforturile dvs. de implementare SAM puteți căuta un partener în Microsoft Solution Finder. Solution Finder este o bază de date pusă la dispoziția dvs care conține profilele partenerilor Microsoft care vă pot oferi soluții de business (inclusiv furnizori softwrare, vendori software independeți, furnizori de traning și producători hardware). Microsoft colaborează cu mulți parteneri pentru a oferi soluții personalizate nevoilor afacerii dvs.