Reduceți costurile și eliminați pierderile

SAM vă oferă control asupra costurilor operaționale pentru a consolida poziția financiară a companiei.

SAM vă ajută să controlați costurile prin eliminarea achizițiilor duplicat și prin îmbunătățirea proceselor. Implementarea și menținerea unui SAM plan bine pus la punct vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a știi exact de câte licențe nevoie aveți pentru fiecare produs software. Acest lucru vă conferă posiblitatea de a optimiza resursele și de a spori vizibilitatea astfel încât să achiziționați doar software-ul de care chiar aveți nevoie. Printr-un grad de eficiență sporit și prin monitorizarea resurselor, vă puteți adapta rapid cerințelor pieții și puteți găsi cea mai bună modalitate de a răspunde nevoilor viitoare ale companiei dvs.

Aflați cum SAM ajută alte afaceri să-și controleze mai bine costurile →

Controlați costurile cu software-ul

SAM vă ajută să reduceți costurile asociate cu achiziționarea și menținerea unei librării softwrare; prin implementarea SAM veți beneficia de un proces centralizat de licențiere care vă va oferi acces la discount-uri de volum atunci când este posibil.

Costuri reduse pentru suport și mentenanță

Sistemele de back-up și recuperare sunt mai ușor de întreținut atunci când se știe exact ce software este utilizat și unde. În plus, prin standardizarea desktop-urilor și prin automatizarea proceselor, puteți reduce gradul de suport oferit prin micșorarea numărului de tichete de asistență. O implementare software corectă rezultă în puține tichete de asistență din partea angajaților.

Potențiale beneficii fiscale

În funcție de felul în care achiziționați software-ul, SAM poate ajuta compania dvs. să obțină beneficii fiscale pentru deprecierea software-ului. Prin cunoașterea exactă a achizițiilor software, ce a fost cumpărat, când și sub ce program de licențiere puteți colabora cu departamentul dvs. juridic pentru a economisi bani.

Implementare software optimizată

Cu o infrastructură corespunzătoare care poate suporta un program SAM, puteți identifica și implementa upgrade-uri software, protecție anti-virus și update-uri de securitate. Acest lucru nu numai că vă ajută să reduceți costurile, dar vă ajută să degrevați departamentul IT de multă bătaie de cap și astfel economisiți timp.

Protecție sporită a datelor

SAM vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung prin asigurarea unui plan adecvat în cazuri de forță majoră. Planul SAM vă poate ajuta să vă protejați datele precum și să faceți back-up la software și licențele pe care le dețineți. Prin monitorizarea tuturor resurselor software veți beneficia de informații detaliate ce vor servi la implementarea unui plan de back-up și recuperare în cazul în care veți avea vreodată asemenea probleme. De asemenea, cu ajutorul Politicii de utilizare a software-ului din programul SAM, veți reduce descărcările și instalările de software neautorizate, inclusiv virușii ce se pot ascunde în aceste aplicații software, iarăși câștigând timp util.

Productivitate crescută a angajaților

Prin standardizare versiunilor software, puteți evita conflictele și puteți reduce problemele cauzate de partajare de fișiere pentru a facilita comunicarea în întreaga organizație. Prin optimizarea proceselor, înlesniți colaborarea între angajați și între angajați și conducere, fapt ce va spori productivitatea afacerii dvs. va crește gradul de satisfacție profesională al angajaților și într-un final vă va ajuta să reduceți costurile.


Microsoft SAM - Software Asset Management
România Global | Hartă site
Microsoft Profilul dumneavoastră | Contactați-ne | Sediul filialei | Abonare la buletine

© 2017 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate.     Condiții de utilizare | Mărci comerciale | Declarație de confidențialitate