Resurse SAM

Resurse SAM

Fie că sunteți la început cu SAM sau fie că doriți să descărcați un instrument pentru realizarea inventarului, sau să găsiți documentație, SAM Resource Center vă poate ajuta.

Resurse pentru managementul bunurilor software

Dezvoltarea unui plan SAM vă poate ajuta să controlați costurile și să optimizați investiția în software. Dacă aveți nevoie de ajutor la început puteți consulta baza noastră de date unde veți putea regăsi șabloane de documente și documente de referință, legături către instrumente de inventariere și evaluare, studii de caz și parteneri ai căror scop este să vă ajute să implementați rapid, să prognosticați creșterea și să negociați aspectele legale într-o manieră corectă.

SAM pe scurt

Am strâns pentru dumneavoastră informațiile esențiale despre SAM, într-o prezentare PowerPoint ușor de parcurs. Aici găsiți și recomandarea Microsoft România despre modul cel mai facil în care puteți implementa SAM, beneficiind și de suportul nostru.

Șablon inventar software Microsoft

Vă recomandăm să folosiți unul din aceste 2 modele de inventar software, pentru a completa datele rezultate din inventarierea automată (cu un instrument software) sau manuală. Apoi puteți contacta account managerul dvs. Microsoft sau ne puteți scrie la samro@microsoft.com pentru a primi suportul necesar în vederea soluționării eventualelor probleme descoperite.

Resurse SAM

Localizați instrumentele necesare și luați legătura cu alte organizații

Explorați paginile web SAM care oferă instrumente de inventariere și evaluare, informații despre licențierea în volum, despre protejarea împotriva pirateriei, standardele industriei precum și alte resurse IT.

Găsiți instrumente adecvate și alte informații →

Descărcați șabloane și documente

Obțineți ghidul de început SAM, șabloane, documente de planificare, liste cu activitățile necesare, prezentări, date tehnice și alte materiale. Multe dintre aceste documente pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor organizației dvs. pentru elaborarea și prezentarea unui plan SAM.

Găsiți șabloane și alte documente →

Revizuiți detaliile tehnice

Secțiunea noastră de rezumate vă poate oferi îndrumări tehnice despre cum funcționează licențierea software-ului Windows Server, împreună cu pașii pe care trebuie să-i faceți pentru a evalua cerințele specifice de licențiere.

Obțineți îndrumare tehnică →

Utilizați cele mai bune practici

Aflați care au fost beneficiile experimentate de alte companii și organizații în urma implementării unui plan SAM. Unele organizații și-au redus bugetul IT cu până la 20% și au tăiat costurile de achiziție și anumite costuri administrative.

Aflați beneficiile câștigate de alte companii în urma implementării SAM →

Găsiți un partener

Nu sunteți pregătiți pentru a implementa SAM pe cont propriu? Găsiți un partener care să vă ajute să începeți rapid. Noi vă punem la dispoziție un ghid care să vă ajute să localizați un partener potrivit nevoilor afacerii dvs.

Găsiți un partener acum! →

Știați că?

Modelul de optimizare SAM

Modelul de optimizare SAM (SOM) reprezintă o platformă dezvoltată de Microsoft, platformă ce se aliniază standardelor și principiilor de optimizare a infrastructurii (IO). Această platformă permite partenerilor și clienților să evalueze un program SAM într-o manieră eficientă și obiectivă. Utilizând acest model în organizația dvs. puteți determina gradul de eficiență al administrării resurselor dvs. software; totodată, partenerii certificați SAM pot creea o “hartă” a implementării SAM pentru ca dvs. să aflați care sunt beneficiile și economiile realizate în fiecare stadiu al implementării.

Aflați mai mult despre SOM→


Microsoft SAM - Software Asset Management
România Global | Hartă site
Microsoft Profilul dumneavoastră | Contactați-ne | Sediul filialei | Abonare la buletine

© 2017 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate.     Condiții de utilizare | Mărci comerciale | Declarație de confidențialitate