Site-uri și resurse relevante

Business Software Alliance (BSA)

BSA este dedicată educării consumatorilor și profesioniștilor IT în problemele referitoare la administrarea software-ului, la securitate, comerț electronic și protecția copyright-ului.

Programul SAM Advantage

Programul SAM Advantage este primul curs de calificare a industriei dezvoltat în concordanță cu ISO/IEC 19770-1, standardul de administrare a resurselor software setat de ISO – International Organization for Standards. SAM Advantage este un curs online interactiv și reprezintă rezultatul colaborării internaționale dintre producătorii software, practicieni SAM și Business Software Alliance (BSA).

British Standards Institute (BSI)

BSI a creat BS 15000 și standardul IT Management Service, printre altele. BSI furnizează testarea produselor, seminare, certificare, inspecție și multe alte servicii software și IT.

Federation Against Software Theft / Investors in Software (FAST IiS)

Federation Against Software Theft (FAST) și Investors in Software (IiS), sunt două dintre cele mai respectate entități din industria software a Marii Britanii. Ei și-au unit forțele pentru a spori impactul sfaturilor către comunitatea utilizatorilor, în ceea ce privește administrarea resurselor software și obținerea de licențe conforme într-o manieră rentabilă.

International Association of Information Technology Asset Managers (IAITAM)

IAITAM este o asociație profesională pentru cei implicați în administrarea resurselor IT în orice gen de organizații. Având ca scop declarat înțelegerea pe deplin a managementului resurselor IT și a valorii acestuia pentru organizații, IAITAM dorește să ofere cunoștințele și sfaturile sale comunității globale de profesioniști în administrarea resurselor.

International Organization for Standardization (ISO)

ISO este cea mai mare organizație non-guvernamentală care se ocupă de dezvoltarea și publicarea standardelor internaționale. ISO este constituit dintr-o rețea de institute din 162 de țări și formează o punte între sectorul public și cel privat

IT Infrastructure Library (ITIL)

Creat în Marea Britanie ITIL este considerat a fi o resursă cheie pentru standardele globale de administrare IT. ITIL este conform cu British Standard 15000 și standardul de calitate ISO 9000

Link-uri Microsoft relevante SAM

Furnizorii certificați de competențe SAM

Dacă v-ați hotărât deja să implementați un plan SAM și doriți asistență parțială sau totală, acest site vă permite să creați o listă personalizată de parteneri certificați SAM în funcție de industrie și de poziția geografică.

Software original Microsoft

Cu secțiuni diferite pentru utilizatorii casnici, cei de la birou, pentru jocuri și în plus cu un ghid pentru profesioniștii IT, acest site vă va ajuta să aflați dacă utilizați software original Microsoft.

Licențierea de volum Microsoft

Microsoft oferă clienților săi mai multe modalități de a achiziționa licențe. Fie că aveți nevoie de 5 fie că aveți nevoie de 500 de licențe acest site vă va arata cum să obțineți beneficii maxime în urma investițiilor dvs. software, precum și multe alte aspecte privitoare la licențierea produselor Microsoft

Microsoft Volume Licensing Service Center

Descărcați produse licențiate, accesați chei de produs și administrați toate contractele dvs. de licențiere în volum, totul într-o interfață centralizată online.

Protecția software împotriva pirateriei

Pirateria are un impact negativ asupra dvs., asupra afacerii dvs. și asupra ideilor dvs. Aici veți regăsi informațiile de bază și sfaturi despre cum vă puteți proteja furtul proprietății intelectuale și utilizarea ilegală a acesteia.


Microsoft SAM - Software Asset Management
România Global | Hartă site
Microsoft Profilul dumneavoastră | Contactați-ne | Sediul filialei | Abonare la buletine

© 2017 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate.     Condiții de utilizare | Mărci comerciale | Declarație de confidențialitate