Studii de caz

Aflați cum SAM și-a dovedit eficiența la mai multe organizații din întreaga lume.

Povești de succes

După cum aceste studii de caz demonstrează, SAM și-a dovedit eficiența în mai multe companii din întreaga lumea. Unele organizați au economisit de la 15% până la 20% din bugetul alocat departamentului IT și au redus costurile de achiziție și administrative. În plus, acești clienți au mai beneficiat și de eficientizarea angajaților, reducerea tichetelor de asistență, procese de inventariere mai rapide și costuri reduse cu forța de muncă, datorită implementării SAM. Companiile care au implementat SAM s-au bucurat de asemenea și de beneficii mai greu cuantificabile precum ridicarea moralului angajaților și creșterea satisfacției profesionale.

Citiți aceste studii de caz pentru a afla cum au implementat alte organizații programul SAM. Fie că sunteți un partener SAM care își ajută clienții prin implementarea SAM, fie că doriți să demonstrați valorea SAM în fața echipei de conducere, puteți utiliza aceste studii de caz pentru a releva câteva dintre beneficiile implementării unui asemenea program.

Institutul de Studii și Proiectări Hidroenergetice

Prin implementarea System Center Configuration Manager, am reușit să obținem o economie importantă în ce privește costurile de licențiere. Este vorba de aproximativ 9.000 EUR pe fiecare stație de lucru, ceea ce înseamnă aproximativ 1,5 milioane EUR pentru întreg institutul. Licențele specifice domeniului proiectării sunt foarte costisitoare, iar utilizarea optimă a acestora prin intermediul SCCM a condus la această economie impresionantă a declarat Adrian Tudor, IT Manager, ISPH.

Citiți întreg studiul de caz →

Ministerul Integrării Europene

După implementarea sistemului vom putea avea o inventariere a tuturor echipamentelor, ceea ce este foarte important pentru noi, având în vedere diversitatea echipamentelor din această instituție, precum și numărul mare al acestora. De asemenea, vom avea și posibilitatea monitorizării programelor care sunt instalate pe calculatoarele respective declară Valeriu Nica, IT Manager, Ministerul Integrării Europene.

Citiți întreg studiul de caz →

Romgaz

Avem astfel posibilitatea unor raportări diverse legate de software-ul și hardware-ul existent - Hardware History. De asemenea, beneficiem de un Help Desk mult ușurat prin uneltele de lucru la distanță oferite de Systems Management Server 2003, a spus Eugen Szekely, Inginer de sistem la Romgaz.

Citiți întreg studiul de caz →

Zentiva - Sicomed

Cu ajutorul tehnologiei Systems Management Server 2003 s-a realizat o creștere a productivității de până la 400% și implicit a scăzut efortul de administrare a infrastructurii IT a declarat Iulian Iordache, Network Administrator Zentiva

Citiți întreg studiul de caz →

Trimite-ți-ne povestea dvs. de succes

Aveți o poveste de succes legată de SAM pe care doriți să ne-o împărtășiți? Vă rugăm să ne trimiteți o scurtă descriere a experienței dvs. cu SAM. Vom conlucra cu clienții eligibili și cu partenerii noștrii pentru a produce o poveste de succes într-o manieră profesională și o vom publica aici sau chiar la microsoft.ro/studii_de_caz.

Trimite-ți-ne acum povestea dvs. de succes →

Citiți studii de caz despre SAM din toată lumea →


Microsoft SAM - Software Asset Management
România Global | Hartă site
Microsoft Profilul dumneavoastră | Contactați-ne | Sediul filialei | Abonare la buletine

© 2015 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate.     Condiții de utilizare | Mărci comerciale | Declarație de confidențialitate