Familiile, funcționalitățile și produsele server de la Microsoft

Faceți click pe un produs pentru a afla o foarte scurtă descriere a funcționalităților sale sau o listă cu legături corelate pentru detalii cuprinzătoare.

Sisteme de operare sau platforme server

 • Windows Server

  Windows Server 2008

  x

  Sistemul de operare include cele mai uzuale servicii de rețea, un server de aplicații Web și popularul seviciu de director Active Directory, pentru management centralizat. Include acum tehnologia Hyper-V - suport pentru mașini virtuale.

  Windows Server 2008 R2 lărgește gama de aplicabilitate a tehnologiilor Windows Server 2008 și adaugă noi facilități. Sporiți performanța și flexibilitatea infrastructurii IT cu noi instrumente de virtualizare, resurse web, îmbunătățiri ale sistemlui de administrare și integrarea cu Windows 7. Economisiți timp și reduceți costuri, furnizând o platformă pentru un datacenter dinamic, cu administrare eficientă. Unelte precum Internet Information Services sau IIS, Server Manager, Hyper-V și Windows PowerShell ajută la creșterea gradului de control asupra sistemului și îmbunătățește abilitatea de a reacționa prompt și corespunzător în fața cerințelor de business; totul mai rapid ca niciodată.

  ÎNCHIDE
 • Windows Server Foundation

  Windows Server Foundation

  x

  O versiune cu costuri foarte scăzute pentru firmele mici, furnizând cele mai uzuale servicii de rețea, disponibilă pe servere selectate uni-procesor. Windows Server Foundation nu necesită licențe CAL, dar este limitat la maximum 15 utilizatori.

  Ca centru al unei adevărate rețele, ediția Windows Server Foundation este cea mai bună alegere pentru o firmă mică ce-și crește numărul de angajați și are nevoie de o rețea IT centralizată, cu datele bine protejate.

  ÎNCHIDE
 • Windows Small Business Server

  Windows Small Business Server

  x

  O soluție server completă, menită să vă ajute la păstrarea datelor într-un mediu sigur și de încredere, crescând astfel eficiența.

  Windows Small Business Server este un pachet de mai multe servere complet integrate, gândit pentru a oferi companiilor mici sau mijlocii toate acele servicii de nivel enterprise și platforma de aplicații de care au nevoie pentru a se dezvolta.

  Obțineți facilități altă dată accesibile doar marilor companii - acces securizat VPN sau administrare de la distanță, suport pentru dispozitivele mobile, e-mail accesibil de oriunde, conectivitate securizată la Internet, portaluri Web intranet, partajarea datelor și a altor resurse din rețea, backup și recuperare de date - totul la un preț pe care vi-l puteți permite, pentru date mai sigure și productivitate mai bună.

  ÎNCHIDE
 • Windows Essential Business Server

  Windows Essential Business Server

  x

  Soluția de la A la Z adaptată perfect nevoilor unei afaceri medii. Windows Essential Business Server vă oferă tehnologia esențială pentru o infrastructură securizată și de încredere.

  Windows Essential Business Server face parte din clasa soluțiilor server de nivel enterprise concepute pentru companiile medii și mari. Produsul oferă într-un pachet perfect integrat servicii și tehnologii pentru management unitar, mesagerie și colaborare, securitate și platformă pentru aplicații cu baze de date și analiză.

  Prin îmbunătățirea administrării și performanței infrastructurii IT, Windows Essential Business Server transformă infrastructura unei companii de nivel mediu într-un bun strategic, crescând astfel productivitatea și dezvoltarea companiei.

  ÎNCHIDE
 • Hyper-V™ Server

  Hyper-V™ Server

  x

  Mașini virtuale rulând pe platformă Microsoft

  Microsoft Hyper-V Server este un produs de sine stătător care oferă o soluție de virtualizare fiabilă și optimizată, permițând astfel companiilor să-și sporească eficiența serverelor lor și să reducă costurile. Deoarece Hyper-V Server este un produs dedicat, de sine stătător, impactul implementării sale este foarte mare; se poate plia foarte ușor pe infrastructura deja existentă, utilizând echipamentele, administrarea și suportul deja existent.

  Printre noile facilități disponibile se numără Live Migration, suport pentru cluster shared volume și pentru mai multe procesoare sau mai multă memorie pe sistemele gazdă.

  ÎNCHIDE
 • Windows HPC Server

  Windows HPC Server

  x

  Capabilități High Performance Computing la un cost redus - este ediția cu care se pot construi clustere specializate pentru aplicații intense computațional.

  Windows HPC Server 2008 furnizează o soluție, performantă, productivă și eficientă din punct de vedere al costului pentru aplicații care necesită High Performance Computing, soluție care poate rula și pe echipamente 64-bit. Windows HPC Server 2008 poate fi instalat, administrat și extins folosind tehnologii și unelte familiare.

  ÎNCHIDE

Servere pentru administrarea infrastructurii IT

 • Familia Microsoft System Center

  Familia Microsoft System Center

  x

  Un pachet puternic de servere, puse la dispoziție de Microsoft pentru a vă ușura configurarea și managementul mediului IT. Securitate, fiabilitate, interoperabilitate într-o manieră rapidă și eficientă.

  Soluțiile System Center ajută inginerii IT să administreze sistemele de operare, serverele și aplicațiile de pe mașinile fizice sau virtuale din data centere, de pe computere sau alte dispozitive. Folosind aceste soluții de administrare integrate și automatizate, departamentele IT pot fi mai productive și pot contribui mai bine pentru atingerea obiectivelor organizației.

  ÎNCHIDE
 • System Center Virtual Machine Manager

  System Center Virtual Machine Manager

  x

  Inginerii IT ce administrează mașini virtuale pot avea o modalitate directă, unificată și eficientă pentru managementul centralizat al infrastructurii atât virtuale cât și fizice.

  SCVMM permite managementul soluțiilor de la mai mulți furnizori, contribuind la consolidarea serverelor sub-utilizate. Cu datacentere virtualizate, infrastructura IT poate fi mai dinamică, răspunzând mai rapid provocărilor de business, pentru că poate furniza la cerere serviciile necesare la un moment dat. În pus, prin optimizarea utilizării resurselor, SCVMM ajută la reducerea costurilor cu hardware-ul, energia și spațiul.

  ÎNCHIDE
 • System Center Operations Manager

  System Center Operations Manager

  x

  O soluție de nivel enterprise pentru monitorizarea și administrarea centralizată a operațiunilor Windows Server.

  Cu agenți software rulând în fundal pe servere împrăștiate geografic, System Center Operations Manager reduce drastic costurile și efortul de mentenanță, îmbunătățind timpul de bună funcționare. Agenții software monitorizează, raportează și primesc instrucțiuni, comunicând cu mașina centrală de management; se reduc deplasările sau necesarul de personal implicat în sarcini de administrare.

  ÎNCHIDE
 • System Center Configuration Manager

  System Center Configuration Manager

  x

  SCCM este cea mai inteligentă și completă soluție pentru a inventaria, implementa și actualiza serverele, clienții și dispozitivele din rețelele fizice și virtuale precum și mediile mobile.

  Optimizat pentru a furniza o infrastructură scalabilă, cu SCCM înțelegeți și controlați sistemele dvs IT într-o manieră eficientă și centralizată. Cu agenții software pe care produsul îi "împrăștie" pe sistemele din rețea, asigurați actualizări automate sau configurații standardizate, distribuiți software sau sisteme de operare și realizați inventarul hardware și software al mediului IT.

  ÎNCHIDE
 • System Center Data Protection Manager

  System Center Data Protection Manager

  x

  DPM setează noi standarde pentru backup-ul și recuperarea datelor din medii Windows Server, oferind protecție continuă pentru fișiere sau aplicații pe discuri și benzi secundare.

  Soluția este proiectată pentru a proteja și recupera configurații Exchange Server, SQL Server, SharePoint Portal Server sau Virtual Server, chiar și în arhitecturi complexe pe clustere. DPM îmbină avantajele protecției continue cu backup-ul tradițional pe bandă: recuperarea pe bază de disc oferă rapiditate, iar arhivarea pe termen lung se face pe casete, mai puțin costisitoare.

  ÎNCHIDE
 • System Center Essentials - pentru organizații medii

  System Center Essentials

  x

  System Center Essentials permite inginerilor IT din organizații medii să-și administreze sistemele mai eficient; este o combinație cu un preț mai scăzut între SCOM și SCCM.

  Construit pentru organizații având între 50 și 500 de PC-uri, cu maxim 30 de servere, System Center Essentials ar putea fi cea mai bună soluție pentru managerii IT puși în fața unor provocări de nivel enterprise: automatizarea operațiunilor, administrarea mai multor servere, diagnosticarea și rezolvarea problemelor IT globale sau de nivel utilizator, monitorizare, inventariere și raportare, managementul punctelor de lucru de la distanță, automatizarea distribuției de software și actualizări etc.

  ÎNCHIDE

Platforma de aplicații. Servere și medii de dezvoltare

 • SQL Server

  SQL Server

  x

  Baze de date relaționale, stabile, sigure și scalabile la nivel enterprise, raportare și analiză.

  SQL Server este fundația solidă pentru Microsoft Data Platform, o soluție pentru administrarea oricărui tip de date, în orice loc, oricând. Stocați datele din documente structurate, semi-structurate sau nestructurate, inclusiv imagini sau conținut multimedia direct în baza de date. SQL Server oferă un set integrat de servicii care vă permit să obțineți mai multe informații din datele dvs: servicii de interogare, căutare, replicare și sincronizare, raportare automatizată sau la cerere și analiză pe cuburi OLAP.

  ÎNCHIDE
 • BizTalk Server

  BizTalk Server

  x

  Microsoft BizTalk Server este folosit pentru a conecta sisteme și aplicații, atât în interiorul cât și în exteriorul organizațiilor. Acest concept include atât schimbul de date precum și orchestrarea proceselor de business care necesită mai multe sisteme.

  BizTalk Server este soluția server Microsoft pentru integrare și conectivitate. Un produs matur, contabilizând 6 versiuni până acum, BizTalk oferă o soluție care ajută organizațiile să-și interconecteze două sau mai multe sisteme disparate.

  BizTalk Server include peste 25 de adaptoare multi-platformă menite să conecteze sisteme atât din interiorul cât și din exteriorul organizațiilor. În plus, produsul dispune de un modul robust de mesagerie, un engine pentru reguli, conectivitate EDI, BAM, capabilități RFID și conectivitate cu IBM Host/Mainframe.

  ÎNCHIDE
 • Visual Studio

  Visual Studio

  x

  Mediul de dezvoltare software Microsoft, cu o multitudine de ediții și facilități, extensibil pentru diverse scenarii și tehnologii.

  Ultimele versiuni Visual Studio cunosc o diversificare accentuată: de la ediții gratuite pentru simpli entuziaști, elevi sau studenți, trecând prin ediții pentru programatori profesioniști sau arhitecți de soluții și ajungând până la servere și ediții pentru conlucrare în cadrul echipelor mari de dezvoltatori.

  În plus, există versiuni adaptate rolurilor specifice din ciclul de dezvoltare: ediții pentru proiectanți sau arhitecți software, pentru programatori sau testeri, pentru operatori sau administratori de baze de date etc.

  ÎNCHIDE
 • Expression Studio

  Expression Studio

  x

  Suită de unelte profesionale pentru designerii interfețelor de aplicații

  Dacă realizați aplicații cu interfață utilizator, Expression Studio este instrumentul perfect pentru a crea conținut și grafică extraordinară, fie că vorbim de aplicații desktop Windows sau de site-uri Web. Tehnologiile vizuale din Silverlight și .NET oferă posibilități nelimitate de a pune în practică idei unice, folosind o gamă variată de unelte create în mod specific pentru acest scop.

  Aplicațiile din Expression Studio sunt: Expression Web pentru interfețe bazate pe HTML/CSS/JavaScript, Expression Design pentru grafică vectorială, Expression Blend pentru aplicații Silverlight, Expresion Media și Expression Encoder pentru elemente multimedia.

  ÎNCHIDE

Securizarea rețelei, a perimetrului și a serviciilor

 • Familia Forefront™

  Familia Forefront™

  x

  Sub denumirea generică Microsoft Forefront regăsim o suită completă de produse integrate pentru securitate și acces securizat la informație.

  Securitatea infrastructurii IT trebuie să preocupe orice companie. Microsoft înțelege acest aspect și oferă conceptul de securitate Business Ready pentru a ajuta companiile să-și atingă scopurile, administrând corect riscurile și asigurându-se că informația ajunge la oamenii care au nevoie de ea, când au nevoie de ea, astfel încât aceștia să-și poată îndeplini sarcinile.

  ÎNCHIDE
 • Forefront Client Security

  Forefront Client Security

  x

  Protecție unificată împotriva virușilor și aplicațiilor de tip spion, worm sau troian, pentru computere, notebook-uri și sisteme de operare server.

  Soluția are două componente. Pe de o parte sunt agenții de securitate ce se instalează pe mașinile din rețea, furnizând protecție și scanare în timp real. A doua componentă este serverul de administrare centralizată, cu consola de management, pentru notificări și alerte, raportare, configurarea actualizărilor, definirea de politici etc.

  ÎNCHIDE
 • Forefront for Exchange Server

  Forefront for Exchange Server

  x

  Tehnologie de securizare cu scanare multi-engine pentru Exchange Server.

  Microsoft Forefront Security for Exchange Server integrează mai multe motoare de scanare, dezvoltate de companii de securitate renumite, într-o soluție de protecție pe mai multe nivele.

  Cu Forefront for Exchange, companiile pot să-și protejeze mesageria e-mail și datele existente pe Exchange Server împotriva virușilor și a aplicațiilor de tip worm, împotriva mesajelor nedorite spam sau a conținutului nepotrivit.

  ÎNCHIDE
 • Forefront for SharePoint Server

  Forefront for SharePoint Server

  x

  Tehnologie de securizare cu scanare multi-engine pentru Sharepoint Server.

  Microsoft Forefront Security for Sharepoint Server integrează mai multe motoare de scanare, dezvoltate de companii de securitate renumite, într-o soluție de protecție pe mai multe nivele.

  Cu Forefront for Sharepoint, asigurați protecție și control pentru serverele de colaborare: Microsoft Office Sharepoint Server și Windows Sharepoint Services - centrele care acumulează mare parte din capitalul intelectual al companiei. Produsul vă ajută să protejați informațiile confidențiale și să luptați împotriva codului malițios. Eliminați documentele ce conțin viruși, conținut necorespunzător sau informații sensibile neprotejate.

  ÎNCHIDE
 • Forefront Intelligent Application Gateway

  Forefront Intelligent Application Gateway

  x

  IAG încorporează tehnologii pentru accesul de la distanță către infrastructura IT a corporației.

  Pentru angajații mobili sau cei care sunt în deplasare, IAG vă ajută să creșteți productivitatea oferind-le acces securizat, bazat pe politici, la aplicații sau resurse din interiorul rețelei. Același lucru se poate face pentru parteneri, colaboratori sau clienți.

  Folosind o combinație între SSL și VPN, având la bază un firewall Web Applicationși management de securitate, IAG permite inginerilor IT să asigure accesul, întărind, totuși, respectarea regulilor. Criteriile pentru accesul de la distanță se pot baza pe dispozitiv sau configurație, tip de utilizator, aplicație sau nevoi de business.

  ÎNCHIDE
 • Forefront Threat Management Gateway (TMG)

  Forefront Threat Management Gateway (TMG)

  Forefront Threat Management Gateway oferă utilizatorilor posibilitatea de a utiliza Internetul într-o manieră sigură și productivă fără a se expune amenințărilor specifice, virușilor și malware-ului. Forefront Threat Management Gateway 2010 este disponibil pentru descărcare atât în ediția Standard cât și în ediția Enterprise.


  x
  ÎNCHIDE

Servere pentru productivitate de business

 • Exchange Server

  Exchange Server

  x

  Soluție de mesagerie și colaborare: e-mail, partajare de informații, sarcini, acces la distanță de pe orice dispozitiv, management de contacte etc.

  Microsoft Exchange Server este piatra de temelie în soluția Microsoft pentru Unified Communications, oferind facilități solide și mature mult dincolo de simplul e-mail. Accesul de pe mobil, protecția antispam, consultarea mesajelor de pe orice dispozitiv conectat la internet, voicemail sau SMS - sunt doar câteva din tehnologiile care pot scădea costurile totale de mesagerie cu până la 50-80%, pot crește productivitatea sau pot proteja afacerea.

  ÎNCHIDE
 • Office Communications Server

  Office Communications Server

  x

  Produsul face parte din soluția Microsoft pentru Unified Communications.

  Office Communications Server asigură platforma pentru prezență, mesagerie instantanee intra- și extra-organizație, conferințe Web și voce.

  Puternic integrat cu Microsoft Exchange, OCS sporește capabilitățile de mesagerie, contribuind mult la reducerea costurilor implicate în comunicare. De exemplu, reduce deplasările pentru conferințe înlocuindu-le cu întruniri virtuale sau transferă pe Internet costisitoarele apeluri telefonice la mare distanță.

  ÎNCHIDE
 • Office SharePoint Server

  Office SharePoint Server

  x

  Creați cu ușurință portaluri Web pe intranet, extranet sau Internet

  Administrați conținutul și procesele, conturați-vă o imagine clară asupra afacerii, simplifcați procesul de colaborare internă și externă, beneficiați de avantajele unei platforme unificate pentru intranet, internet și aplicații extranet.

  Microsoft Office SharePoint Server este o suită integrată de capabilități ce pot crește gradul de eficiență organizațională prin furnizarea de management de conținut cuprinzător și servicii de enterprise search. Accelerarea proceselor de business și facilitarea partajării de informații sunt, de asemenea, capabilități importante din Sharepoint Server.

  ÎNCHIDE
 • Search Server

  Search Server

  x

  Căutări rapide și eficiente în rețeaua companiei cu o soluție de indexare și căutare de nivel enterprise - Search Server.

  Soluția Enterprise Search de la Microsoft vă ajută să conectați oamenii cu informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii de business bine documentate și pentru a crește productivitatea.

  Ediția gratuită - Search Server Express - permite indexarea surselor uzuale de informații: servere de fișiere, site-uri Web, inclusiv cele de SharePoint, foldere publice Exchange Server dar și IBM FileNet sau Lotus Notes etc.

  ÎNCHIDE

 

 • Office Project Server

  Office Project Server

  x

  Management de proiecte complexe pe care lucrează mai mulți coordonatori, colaborare pe proiecte și acces partajat la informații.

  Cu Microsoft Office Project Server și aplicațiile client dedicate, compania dvs poate administra mai eficient și mai ușor proiectele de la stadiul de idee și până la finalizarea lor - întregul ciclu de viață.

  Urmăriți bugetele alocate și costurile cu resursele, realizați și expuneți propuneri de planuri și activități înaintea aprobării proiectelor, gestionați activități operaționale după încheierea proiectelor sau derulați analize complexe și raportări.

  ÎNCHIDE
 • Office Project Portfolio Server

  Office Project Portfolio Server

  x

  Identificați, selectați, gestionați și furnizați portofolii care se aliniază optim la strategia de business a companiei.

  Project Portfolio Server este o componentă cheie în soluția Microsoft EPM, produsul servind la corelarea mai multor instanțe Office Project Server pentru a servi o vedere consolidată asupra proiectelor dintr-o companie.

  ÎNCHIDE
 • Office Groove Server

  Office Groove Server

  x

  Folosiți Groove Server pentru a instala, administra și integra software Microsoft Office Groove în compania dvs.

  Office Groove este un software de colaborare care ajută echipele să conlucreze dinamic și eficient, chiar dacă membrii acestora lucrează din companii diferite, de la distanță sau chiar offline.

  Spațiile de lucru Groove partajează documente dincolo de granițele organizaționale, fără a necesita alte elemente de infrastructură, și permit lucrul colaborativ pe documente - economisiți timp, creșteți productivitatea și sporiți calitatea rezultatelor finale.

  ÎNCHIDE
Servere Microsoft - logo secțiune site
România Global | Hartă site
Microsoft Profilul dumneavoastră | Contactați-ne | Sediul filialei | Abonare la buletine

© 2017 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate.     Condiții de utilizare | Mărci comerciale | Confidențialitate și cookie-uri