Finala Internațională ImagineCup

Te invităm să participi virtual la finala internațională a celei mai mari competiții de inovație și dezvoltare, ImagineCup - Global Student Technology Competition.

Vineri, pe 1 august, ora 18.30, alături de Satya Nadella (CEO Microsoft), Hadi Partovi (fondator Code.org) și Erik Martin (GM Reddit.com) dăm startul evenimentului în care vor concura cele mai bune 34 echipe de studenți din lume, în cadrul celor 3 categorii consacrate - Games, Innovation și World Citizenship.

Este o onoare pentru noi, Microsoft România, să susținem proiectul Echipei SMT, singura echipă românească din această finală. Echipa SMT, reprezentând Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, formată din Bogdan Andrei Pop, Bogdan Mursa și Rareș Urdea, mentor Dan Suciu, este câștigătoarea secțiunii naționale Innovation.

Scopul principal al aplicației lor este de a oferi o modalitate flexibilă, profesionistă și distractivă de a menține programul de exerciții de recuperare a pacienților, fără efectele psihologice negative întâlnite în sălile de recuperare fizică.

Mai multe detalii puteți afla direct pe pagina Echipei SMT de pe ImagineCup.com.


Microsoft Imagine Cup este cea mai prestigioasă competiție de tehnologie ce reunește studenți cu idei inovative din întreaga lume.
Cu ajutorul resurselor și sprijinului oferit de Microsoft, poți realiza o aplicație grozavă și visele tale pot prinde viață!