Descoperă

Fiind singurul telefon cu Bing încorporat, Windows Phone 7 te ajută să-ți rezolvi mai ușor problemele de zi cu zi. Unde putem mânca? Când e filmul? Cum va fi vremea? Cum ajung acolo? Oricare ar fi întrebarea, butonul Search și Bing Maps te pot ajuta să găsești un răspuns. Caută pe Internet, selectează o adresă sau locație și primește instrucțiuni pas cu pas, până la o vedere la nivelul străzii a destinației tale.
Un buton pentru Bing: ca să găsești exact ceea ce cauți
Majoritatea telefoanelor au doar liste de contacte. În Windows Phone 7, ai People Hub. Centrat pe socializare, People Hub e un loc în care poți să fii mereu la curent cu noutățile. Verifică-ți profilele de Facebook și Windows Live. Sună-ți prietenii sau trimite-le un mesaj și obține îndrumări spre locuința lor. Me Card - încă o inovație - face actualizarea statusului și schimbarea pozei de profil mult mai ușoare, indiferent de site-ul de social networking ales, direct de pe telefonul tău.
Singurul telefon care îți aduce contactele de pe Facebook la îndemână
Singurul telefon cu Outlook Mobile te ajută să citești și să trimiți emailuri mai rapid ca niciodată. Cu Windows Phone 7 poți vedea imediat emailurile urgente - sau poți apăsa Search pentru a găsi un email anume. Șterge mesajele nedorite și răspunde la invitații direct din cutia ta poștală. Setarea automată a contului funcționează cu Windows Live, Google, Yahoo!, și alți provideri populari. De asemenea, sunt suportate conturi multiple Microsoft Exchange pentru serviciu.
Citește și trimite emailuri
mai rapid ca niciodată
Windows Phone 7 îți arată detaliile următoarei întâlniri direct din ecranul Start - astfel încât să arunci doar o privire și să pornești la drum. De asemenea, îți combină calendarul personal cu cel de serviciu, facilitând depistarea conflictelor de program. Poți să selectezi locațiile întâlnirilor cu o singură atingere, iar dacă rămâi blocat în trafic, Windows Phone te ajută din nou: o singură atingere trimite un mesaj "Voi întârzia" predefinit.
Programările personale și de serviciu într-un singur loc
Cu Windows Phone 7, a partaja fotografii e la fel de ușor ca a le face. Apasă butonul camerei pentru a face instantanee, chiar și când telefonul e blocat. Trimite apoi fotografiile favorite prietenilor sau pune-le pe Facebook sau Windows Live, totul dintr-un singur loc. Pictures Hub conține toată colecția ta, incluzând fotografiile salvate pe telefon și cele puse recent de prietenii tăi pe Facebook sau Windows Live.
Trimite poze pe Facebook în doar câteva secunde
Ai nevoie de o pauză? Games Hub e sala ta de jocuri portabilă. Fie că îți plac jocurile de cuvinte, strategiile sau jocurile de acțiune, există câte ceva pentru fiecare în Marketplace. Joacă de unul singur sau folosește serviciul gratuit Xbox LIVE pentru a-ți pune la încercare abilitățile, față de prietenii tăi, de oriunde te-ai afla. Profilul tău de gamer poate ține evidența scorului.
Joacă-te acum prin
Xbox LIVE
Windows Phone 7 este singurul telefon cu Office Mobile - un motiv în plus ca ție să nu îți fie dor de PC-ul tău atunci când nu ești la birou. Windows Phone are versiunile mobile ale Word, Excel și PowerPoint la îndemână pentru revizii sau editări de ultim moment. Notițele din OneNote Mobile - de la liste de cumpărături la idei de moment - pot fi sincronizate prin wireless pe web și pot include imagini și clipuri audio. SharePoint Workspace Mobile face mai ușoară colaborarea cu colegii atunci când nu ești la birou.
Singurul telefon cu Office Mobile integrat
Music + Videos e centrul tău permanent de entertainment. Ascultă propria colecție de muzică - sincronizată prin wireless de pe PC-ul tau - asculta prin streaming sau chiar descarcă melodii noi din Marketplace. Ascultă playlist-uri personalizate, podcast-uri și recomandă melodiile favorite prietenilor tăi. Există un radio FM integrat și un ecran de rezoluție înaltă perfect pentru a viziona emisiuni TV, filme, sau chiar propriile videoclipuri.
Locația ta permanentă de entertainment
Marketplace este locul din care poți cumpăra muzică, jocuri, programe TV, filme, podcast-uri, și, bineînțeles, aplicații. Disponibil pe telefon sau PC, Marketplace e rapid și ușor de utilizat. Multe aplicații sunt gratuite, iar dintre cele plătite le poți încerca pe majoritatea chiar înainte de a le cumpăra. Plătește prin cardul de credit sau, în unele cazuri, adaugă prețul achizițiilor direct la factura telefonică.
Super-magazin de aplicații, jocuri și muzică


Explorează-ți opțiunile
Găsește un Windows Phone potrivit pentru tine.


Joacă-te acum
Singurul telefon care îți permite să te joci folosind Xbox LIVE.


Noutăți
Descoperă ce urmează în viitoarele actualizări Windows Phone 7


Împlinește-ți dorințele
Un supermagazin pentru aplicații, jocuri și muzică. Virtual. Oriunde, oricând.
Windows Phone 7
România Global | Hartă site
Microsoft
© 2016 Microsoft
Profilul dumneavoastră | Contactați-ne | Sediul filialei | Abonare la buletine | Confidențialitate și cookie-uri