Doživljaj korisnika i partnera
Matična stranica Slušamo vas Naši odgovori Pošaljite nam povratne informacije Obratite nam se
 
Slušamo vas
Naši odgovori
Pošaljite nam povratne informacije
 

Molimo vas za povratne informacije

Klijenti i partneri žele bezbedno, pouzdano i obogaćujuće iskustvo u radu sa računarom. Kompanija Microsoft neprestano traži, osluškuje i odgovara na povratne informacije klijenata i partnera. Usmeravanjem pažnje na njihove izražene potrebe i prioritete omogućava nam da isporučimo proizvode i tehnologije koji će tim istim klijentima i partnerima biti od najveće koristi i koji će im doneti najveću vrednost.

Dok je anketa o zadovoljstvu klijenata i partnera naša glavna referentna tačka razumevanja opštih trendova zadovoljstva klijenata i partnera, to nije jedini način na koji Microsoft prikuplja njihove važne informacije. Dodatnim anketama, studijama o iskoristivosti, istraživanjima, tehnologijama za slanje povratnih informacija u proizvodima i opcijama slanja povratnih informacija na mreži, naši klijenti i partneri nam pružaju obilje informacija i uvida koji direktno utiču na Microsoftove poslovne procese, usluge i dizajn proizvoda.

Jedan od načina za dobijanje vaših povratnih informacija je obrazac koji se nalazi ispod. Molimo vas da, ukoliko imate bilo kakve povratne informacije koje se odnose na bilo koje Microsoftove proizvode, usluge ili procese, koristite obrazac koji se nalazi ispod i da nas kontaktirate. Uveravamo vas da će sve informacije koje pošaljete pregledati naši iskusni rukovodioci.Jugoslav Pirić Jugoslav Pirić
Country Manager
Microsoft Serbia

Ime: Obavezno
Prezime: Obavezno
E-poruka: Obavezno
Telefon:
Kategorije komentara: Obavezno
Poruka:
Proverite da li ste primili odgovor od Microsoft – pogledajte važne informacije o SPAM filterima