Jump to: Page Content, Site Navigation, Site Search, Site Map

Internet Explorer 8: Matična stranica


Internet Explorer 8 je zadržao sve najbolje osobine svojih prethodnika koje ste voleli i koristili i uveo niz novih, korisnih i zanimljivih elemenata koji podižu kvalitet vremena koje provodite za računarom, bez obzira da li ste se na putovanje Internetom upustili zbog potrage za nekim konkretnim informacijama, zbog posla ili zabave. Koji god da je razlog surf nikad nije bio zabavniji!

EVOLUCIJA!

Ko nije poželeo savršen alat? Internet Explorer 8 nudi podršku za veb standarde, poboljšane performanse u svakom segmentu korišćenja, a tek surf ? Nikada vožnja „kroz talase“ na Internetu nije tekla ovako glatko i bezbedno. Ako i ti želiš savršen alat - saznaj više.

ENERGIJA

Na Internetu, brzina je vrlina. Niko ne voli da čeka da bi nešto mogao da vidi, pročita ili sazna. Internet Explorer 8 – brži od treptaja oka. Ako si i ti ljubitelj brzine - saznaj više.

EMOCIJA!

Deliš računar sa članovima porodice, sa cimerima, sa partnerom? Možda hoćeš da prirediš iznenađenje dragoj osobi pretražujući po Internetu u potrazi za omiljenim joj sadržajem ili da obaviš onlajn kupovinu? Ukoliko ne želiš da drugi vide sadržaje koje ti posećuješ, koristi Internet Explorer 8, odnosno njegov dodatak - InPrivate Browsing mode koji ti omogućava da ne ostavljaš tragove svojih aktivnosti prilikom pretraživanja veba. Ako te je ovo zainteresovalo, saznaj više.

EDUKACIJA!

Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo, svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo, svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo... Internet Explorer 8 nudi napredne opcije: search suggestions i visual search. Ako nisi u pravom raspoloženju, zaboravljaš naslove knjiga ili filmova, imena autora ili omiljenih glumaca, sportista, zabavljača, naučnika ili modnih dizajnera, upotreba ovih opcija će ti boravak na vebu učiniti mnogo lakšim i prijatnijim iskustvom. Ako te sve ovo interesuje, saznaj više.

ELEGNACIJA!

Revolucionarni dodaci za IE8, kao što su veb Isečak i akcelerator čine korišćenje Internet Explorera 8 najelegantnijim iskustvom ikad. „Vožnja“ IE8 može da se poredi samo sa retkim četvorortočkašima koji poseduju dodir vanvremenske elegancije. Uverite se da je posle IE8 sve ostalo Deja Vu. Saznaj više o svemu ovome u nastavku teksta.

IE8 ADDONS

Akceleratori su zgodno društvo na Internetu. Nema više „isecanja“ i „lepljenja“ informacija sa jedne stranice na drugu, ni nepotrebnog lutanja da bi se došlo do neophodnih podataka za rešenje zadataka. Markirajte tekst sa Veb stranice i kliknite na plavu ikonu „Akcelerator“, koja se pojavljuje iznad vašeg izbora da biste dobili odredišne adrese, preveli i definisali reč, slali drugima sadržaj putem e-pošte, jednostavno pretraživali i još mnogo toga. Ne napuštajte stranicu, pozovite Akcelerator!

Veb Isečak je dodatak koji vam omogućava da pratite više stvari istovremeno. Nova platforma omogućava poboljšanu navigaciju kao i mogućnost da svaki zainteresovani autor napravi svoj Veb isečak, tako da sad često posećivane stranice možete držati na traci sa omiljenim lokacijama i pregledati novopostavljeni sadržaj bez napuštanja stranice na kojoj se nalazite.

Za početak vam nudimo preuzimanje nekoliko zanimljivih dodataka.

Omiljena medijska kuća primenila je Microsoft inovaciju da bi vam približila svaku novu informaciju. Add on SEARCH B92.NET će vam omogućiti da pronađete sve što je vezano za temu koja vas najviše interesuje samo jednim klikom miša. Tragajte po B – 9 – 2.
Odmah!

 

I u Srbiji se ne gubi vreme. Jedan od prvih domaćih akceleratora je veoma popularni PlanPlus kompanije Contrast. Domaći stručnjaci su vam omogućili da možete da sa lakoćom obavite pretraživanje adresa širom Srbije, bez prethodnog udaljavanja sa veb stranice na kojoj se nalazite.

 

Pretraga oglasa ne mora da se obavlja listanjem nepreglednih žućkastih stranica. Domaća kompanija Halo Oglasi vlasnik istoimenog visokotiražnog glasila, razvila je ovaj akcelerator koji omogućava korisnicima lako pretraživanje oglasa za traženi pojam bez napuštanja stranice na kojoj se korisnik nalazi.

 

Iz partnerske kuće Win Win dolaze nam čak dva nova Veb isečka. Uz pomoć Veb isečka WinWin promocija saznajte prvi šta je na akciji, kakve su mu performanse i koliko košta. Unapredite svoju prodaju ili obezbedite sebi najbolju kupovinu, bez odlaska u prodavnicu.

 

Win Win se nije tu zaustavio. Pristup kompletnom asortimanu WinWin Desktop računara možete pogledati svakog trenutka uz Veb isečak WinWin Desktop računari ALTI koji će vas obaveštavati o svakoj promeni u Win Win ponudi. Ne propustite sa svom poslu dodate još jedan začin, na Win Win način.

 

E korpa sada i bukvalno prikačena na miš Vašeg kompjutera. Prodajno mesto na koje najčešće idete je od sada bogatije za dodatak koji daje novu dimenziju kupovini preko Interneta. Pomoću Veb isečka za IE8 pratite svaku promenu u Vašoj E korpi, po kategoriji proizvoda koja baš vas zanima.

Gigatron aktuelnosti iz trenutka u trenutak. Ako se bavite računarima i ako se računari bave vama; ako vam je važno da znate čime gigatron raspolaže u svakom trenutku, ovaj isečak će vam posao činiti lakšim. Efikasnije, praktičnije, pristupačnije - u svakom trenutku najtačnije.

 

Sa bilo kog sajta možete jednim klikom konvertovati tekst iz latinice u ćirilicu i obrnuto - fantastičan dodatak!
 

Novo, sveže, originalno, a dolazi iz Srbije? Naravno da postoji! Superteza je prava riznica IT znanja, pisana na nov i veoma zabavan način. Ma gde se nalazili na Internetu, obeležite željeni pojam, pokrenite Supertezin akcelerator i čitajući profesionalne tutorijale, proširite svoje vidike!

 
 

Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | Sledeća