-

Microsoft Safety Scanner

Tror du, at din pc har en virus?

Microsoft Safety Scanner er et sikkerhedsværktøj, der kan hentes gratis, og det giver mulighed for on-demand-scanning og hjælper dig med at fjerne vira, spyware og andre potentielt uønskede programmer. Det fungerer sammen med dit eksisterende antivirusprogram.

Bemærk! Microsoft Safety Scanner udløber 10 dage efter, at programmet er overført. Hvis du vil køre en scanning med de nyeste antimalware-definitioner igen, skal du hente og køre Microsoft Safety Scanner igen.

Microsoft Safety Scanner er ikke en erstatning for brugen af et antivirusprogram, der giver en løbende beskyttelse.

Hent Microsoft Security Essentials for at få beskyttelse i realtid, der hjælper med til at beskytte dine computere derhjemme og i den mindre virksomhed mod vira, spyware og andre potentielt uønskede programmer.


Få en mere sikker pc og browsingoplevelse

Microsoft Security Essentials
Ægte Windows-kunder får et gratis abonnement på Microsoft Security Essentials, det prisvindende antivirusprogram, der hjælper med til at beskytte din pc.

Internet Explorer
Hent den nyeste version af Microsofts mere sikre browser med SmartScreen-filter, der hjælper dig med at undgå socialt udformede websteder med malware phishing og onlinesvindel, når du browser på internettet.

Windows Live
Med Windows Live Family Safety kan du gøre det sikrere for dine børn at være på internettet med regler, som du tilpasser. Du kan også få værktøjer, der hjælper dig med at holde øje med, hvad de foretager sig, når de er online.


Hjælp og ressourcer

?


De vigtigste trusler mod pc'er

!

Yderligere oplysninger