-

Microsoft Safety Scanner

Úgy érzi, vírusos a számítógépe?

A(z) Microsoft Safety Scanner egy ingyenesen letölthető biztonsági eszköz, amely igény szerinti vizsgálati lehetőségeket biztosít, és segít eltávolítani a vírusokat, kémprogramokat és egyéb rosszindulatú szoftvereket. Együttműködik az Ön már meglévő víruskeresőjével.

Megjegyzés: A(z) Microsoft Safety Scanner a letöltés után 10 nappal elévül. A vizsgálat legfrissebb kártevőirtó definícióval történő újrafuttatásához töltse le újra és futtassa a(z) Microsoft Safety Scanner alkalmazást.

A(z) Microsoft Safety Scanner nem helyettesíti a folyamatos védelmet nyújtó víruskereső program használatát.

Valós idejű védelemért, ami segít megvédeni otthoni vagy kisvállalati számítógépeit a vírusoktól, kémprogramoktól és egyéb rosszindulatú szoftverektől, töltse le a következőt: Microsoft Security Essentials.


Biztonságosabb számítógépezés és webböngészés

Microsoft Security Essentials
Az eredeti Windows rendszert használó felhasználók kiegészítő előfizetést kapnak a Microsoft Security Essentials alkalmazáshoz, amely egy díjnyertes víruskereső a számítógépének védelmére.

Internet Explorer
Szerezze be a Microsoft legújabb, még biztonságosabb, SmartScreen szűrővel rendelkező böngészőjét, amelynek segítségével webböngészés közben elkerülheti az álcázott manipulációval készített kártevő adathalász weboldalakat és online csalásokat.

Windows Live
A Windows Live családbiztonság segítségével készített személyre szabott szabályok alkalmazásával biztonságban tudhatja gyermekeit az interneten. Az általa biztosított eszközökkel ellenőrizheti, mit csinálnak internetezés közben.


Súgó és erőforrások

?


Kiemelt asztali fenyegetések

!

További információ