-

Microsoft Safety Scanner

Tror du at PCen din har et virus?

Microsoft Safety Scanner er et gratis nedlastbart sikkerhetsverktøy som leverer behovsbasert skanning og bidrar til å fjerne virus, spionprogrammer og annen skadelig programvare. Det fungerer sammen med den eksisterende antivirusprogramvaren.

Obs!  Microsoft Safety Scanner utløper ti dager etter nedlasting. Hvis du vil kjøre en skann med de nyeste definisjonene mot skadelig programvare på nytt, kan du laste ned og kjøre Microsoft Safety Scanner på nytt.

Microsoft Safety Scanner erstatter ikke bruk av antivirusprogramvare som gir kontinuerlig beskyttelse.

Hvis du vil ha sanntidsbeskyttelse som bidrar til å beskytte hjemme-PCen eller PCer i små bedrifter mot virus, spionprogrammer og annen skadelig programvare, kan du laste ned Microsoft Security Essentials.


Få en tryggere PC og surfeopplevelse

Microsoft Security Essentials
Ekte Windows-kunder får et gratis abonnement på Microsoft Security Essentials, den prisvinnende antivirusprogramvaren som hjelper deg med å beskytte PCen din.

Internet Explorer
Få den nyeste versjonen av Microsofts sikrere webleser med SmartScreen-filter, som hjelper deg med å unngå phishing-webområder og webbasert svindel når du surfer på weben.

Windows Live
Med Windows Live Family Safety kan barna være tryggere på Internett med reglene du tilpasser. Du kan også få verkøty for å overvåke hva de gjør på Internett.


Hjelp og ressurser

?


Vanligste trusler mot datamaskinen

!

Mer informasjon