-

Microsoft Safety Scanner

Ali sumite, da je računalnik okužen z virusom?

Microsoft Safety Scanner je brezplačno varnostno orodje za prenos, ki omogoča pregled sistema na zahtevo in pomaga odstraniti viruse, vohunsko in drugo zlonamerno programsko opremo. Deluje z vašo obstoječo protivirusno programsko opremo.

Opomba: Microsoft Safety Scanner poteče 10 dni po prenosu. Če želite znova zagnati pregled z najnovejšimi definicijami zlonamerne programske opreme, znova prenesite in zaženite Microsoft Safety Scanner.

Microsoft Safety Scanner ni nadomestek za protivirusno programsko opremo, ki zagotavlja neprekinjeno zaščito.

Če želite zaščito v realnem času, s katero domače računalnike ali računalnike v majhnem podjetju zaščitite pred virusi, vohunsko in drugo zlonamerno programsko opremo, prenesite Microsoft Security Essentials.


Zavarujte računalnik in varneje brskajte v spletu

Microsoft Security Essentials
Uporabniki originalne različice sistema Windows dobijo brezplačno naročnino na Microsoft Security Essentials, nagrajeno protivirusno programsko opremo za zaščito računalnika.

Internet Explorer
Pridobite najnovejšo različico Microsoftovega varnejšega brskalnika s filtrom SmartScreen, s katerim se med brskanjem po spletu izognete zlonamernim spletnim mestom z lažno identiteto in spletnim prevaram.

Windows Live
S pravili, ki jih prilagodite s storitvijo družinska varnost Windows Live, omogočite otrokom varnejšo izkušnjo brskanja po spletu. Pridobite lahko tudi orodja, s katerimi nadzorujete, kaj počnejo v spletu.


Pomoč in viti

?


Najresnejše grožnje namizja

!

Več informacij