-

Microsoft Safety Scanner

Misstänker du att datorn har virus?

Microsoft Safety Scanner är ett gratis hämtningsbart säkerhetsverktyg som erbjuder genomsökning på begäran och hjälper till att ta bort virus, spionprogram och annan skadlig programvara. Programmet fungerar med ditt befintliga antivirusprogram.

Obs! Microsoft Safety Scanner upphör att gälla 10 dagar efter hämtningen. Hämta och kör Microsoft Safety Scanner igen om du vill göra en ny genomsökning med de senaste definitionerna för skadlig programvara.

Microsoft Safety Scanner ersätter inte antivirusprogram som erbjuder fortlöpande skydd.

Hämta Microsoft Security Essentials som i realtid hjälper dig att skydda hemdatorer och datorer i mindre företag mot virus, spionprogram och annan skadlig programvara.


Få en säkrare dator och surfa tryggare

Microsoft Security Essentials
Kunder med äkta Windows får en gratis prenumeration på Microsoft Security Essentials, det prisbelönta antivirusprogrammet som hjälper dig att skydda din dator.

Internet Explorer
Hämta den senaste versionen av Microsofts säkra webbläsare med SmartScreen-filter, som hjälper dig att undvika nätfiske och onlinebedrägerier när du surfar på Internet.

Windows Live
Med anpassade regler i Windows Live Family Safety är dina barn säkrare på Internet. Du kan också hämta verktyg som gör att du kan övervaka vad barnen gör online.


Hjälp och resurser

?


De vanligaste datorhoten

!

Mer information