Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
d
Arhiva saopštenja za 2009. godinu

Januar

Beograd, 14. januar 2009.

Elektronski časopis za mlade, koji je predstavljen javnosti na druženju sa novinarima održanom 25. septembra 2008, dobio je i zvanično ime – „Top zona".

April

Beograd, 27. april 2009.

Microsoft Internet Explorer 8, najpopularniji program za pregledanje Internet sadržaja, dostupan je od danas i na srpskom jeziku. Novi Microsoftov Web čitač pored poboljšane bezbednosti nudi i nove funkcije koje će olakšati svakodnevno „surfovanje" Internetom i korisnicima u Srbiji.

Avgust

Beograd, 31. avgust 2009.

Tim iz Srbije, BrainWave sa kragujevačkog univerziteta, je u globalnoj konkurenciji prestižnog takmičenja u dostignućima učenika i studenata u tehnologiji Imagine Cup, održanog u Egiptu početkom jula ove godine, osvojio drugo mesto na svetu u upotrebi Microsoft Live tehnologija, na svetskom finalu.

Septembar

Beograd, 7. septembar 2009.

Pobednik Bubble Cupa, drugog po redu takmičenja za studente i srednjoškolce u programiranju, održanog na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu je ekipa „Surlaši" iz Zagreba. Drugo mesto je osvojila ekipa „Royal Air Fork“, a treće mesto je zauzeo tim „Royal Air Force“ - obe iz Beograda.

Oktobar

Beograd, 22. oktobar 2009.

Novi operativni sistem Microsofta - Windows 7 je od 22. oktobra dostupan u Srbiji i svetu. Novi operativni sistem mnogo je brži i jednostavniji za rad, prvenstveno zahvaljujući povratnim informacijama korisnika prethodnih verzija operativnog sistema Windows.


©2016 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti