Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
 
Saopštenje za javnost
Beograd, 15. decembar 2010.
Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 od danas i u Srbiji

Kompanija Microsoft Srbija objavila je danas dostupnost Microsoft Dynamics NAV 2009 za tržište Srbije, nove verzije Microsoft Dynamics NAV informacionog sistema. Ovo softversko rešenje preduzećima omogućava fleksibilnost u prilagodjavanju tržišnim promenama , a na taj način i veću mogućnost za rast i razvoj. Istog dana, na tržištu će se naći i najnovija dopuna ovih rešenja Microsoft Dynamics NAV 2009 R2.

Microsoft Dinamics NAV 2009 je integrisani informacioni sistem za upravljanje poslovnim procesima za mala i srednja preduzeća (ERP). Ovo rešenje jednostavno je za upotrebu, lako se implementira i sadrži brojne funkcionalnosti prilagođene specifičnim potrebama svakog pojedinačnog preduzeća. Ova rešenja dizajnirana su tako da povećaju produktivnost zaposlenih, podignu nivo efikasnosti, kao i da omoguće veću konkurentnost preduzeća na tržištu.

„Microsoft lansira Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 kao odgovor na brojne zahteve kupaca i partnera. Kao kompanija, posvećeni smo stalnom usavršavanju naših ERP rešenja, uključujući integraciju sa cloud servisima. Ova poslednja verzija Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 predstavlja prekretnicu u razvoju koja će dovesti do značajnog porasta poslovne produktivnosti naših klijenta“, izjavio je Nenad Aleksić, Menadžer prodaje Microsoft Dynamics poslovnih rešenja.

Microsoft Dynamics NAV 2009 nudi potpuno novo korisničko iskustvo i inovacije u tehnologiji, dok istovremeno zadržava jednostavnost koja je oduvek bila osnovna vrednost ovog rešenja. Ova inovacija predstavlja najveću investiciju u Microsoft Dynamics NAV do sada - od rešenja koje je dizajnirano na osnovu povratnih informacija prikupljenih od korisnika, do potpunog redizajna arhitekture samog rešenja.

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 donosi brojne nove funkcionalnosti:

Microsoft Dinamics NAV koristi više od 77 hiljada kompanija i više od milion korisnika širom sveta, a u Srbiji se preko 200 kompanija odlučilo baš za ovo rešenje.

Za više informacija, posetite sajt www.microsoft.com/dynamics/sr-latn/rs/default.aspx.


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti