Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Beograd, 23. jun 2010.
Počinje prijavljivanje za desetu jubilarnu Sinergiju

Deseta jubilarna IT konferencija „Sinergija 10” održaće se od 15. do 19. novembra u Centru Sava u Beogradu. Svi zainteresovani već od 24. juna mogu da se prijave za učešće na konferenciji i iskoriste 50 odsto popusta za registraciju koja važi tokom letnjeg promotivnog perioda. U tom prvom talasu, do 15. septembra, cena kotizacije je 22050 din, u drugom koji traje do 15. oktobra je 33075 din, a u trećem do 15. novembra 44100 din.

Najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope biće obeležena lansiranjem interaktivnog portal na lokaciji www.mssinergija.net i formiranjem online Sinergija zajednice direktno i posredstvom sve prisutnijih socijalnih mreža. Na ovaj način, IT stručnjaci iz zemlje i regiona, kao i zainteresovana stručna i poslovna javnost biće povezana tokom cele godine.

Sa konferencije za novinareSa konferencije za novinare

„Za 9 godina postojanja Sinergija je postala regionalni brend koji se vezuje ne samo za Microsoft tehnologije, već za sve što je novo i aktuelno u čitavom IT svetu. Ona je prozor u budućnost za koji se ljudi vezuju i cene je zbog njenog inovativnog efekta na IT zajednicu“ istakao je Vladan Živanović, direktor kompanije Microsoft Srbija.

Microsoft Sinergija 2010 pružiće uvid u najaktuelnije svetske trendove i biće orijentisana na sve segmente društva koji koriste informaciono-komunikacione tehnologije.

„Kao globalni trend koji osvaja IKT „Cloud Computing“ će obeležiti ovogodišnju Sinergiju, a označiti početak jedne nove ere koja će promeniti način na koji shvatamo IKT. Jubilarna deseta Sinergija pod uticajem „Oblaka“ pružiće priliku svim ljubiteljima IT tehnologije da budu u toku sa aktuelnim svetskim dešavanjima“ naglasio je Borko Kovačević, direktor konferencije Sinergija.

Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti, najnovijih tehnologija, aktuelnih tema i predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija koje doprinose ubrzanom poslovno-tehnološkom napretku i kontinuiranom razvoju Srbije i regiona.


©2016 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti