Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Beograd, 1. oktobar 2010.
Bolje poslovanje uz Asistent +
Besplatan programski dodatak uz Office 2010

Za uspešno poslovanje malih i srednjih preduzeća, od velike važnosti je briga o partnerima, klijentima ili kupcima. Za privatne lekare, stomatologe i apotekare važno je da lako i brzo pronađu izveštaj sa svim podacima o pacijentu ili da ih blagovremene obaveste o poseti ili rezultatima. Advokati, računovođe ili turističke agencije, u cilju boljeg poslovanja, treba da vode detaljne izveštaje o svim klijentima i da ih obaveštavaju o novinama.

Office 2010 može biti pravo rešenje za sve one koji žele da unaprede svoj biznis, a dovoljno nemaju novca da investiraju u razvoj. Firme koje ga koriste mogu da očekuju 301 odsto povraćaja uloženih investicija u prvih sedam meseci nakon primene. Office 2010 je lak za korišćenje i obogaćen novim alatkama koje će omogućiti produktivniji rad i povećati nivo efikasnosti i zaposlenih. Na tržištu Srbije nedavno se pojavila i lokalizovana verzija ovog programa.

Svim korisnicima koji se u periodu do 31. decembra odluče za kupovinu neke od Office 2010 edicija, Microsoft Srbija će pokloniti programski dodatak Asistent +, čije su prednosti brojne!

Asistent +, specijalno razvijen od strane Microsoft partnera Gowi d.o.o, omogućava brzo slanje grupnih e-mail poruka, jednostavno se prati svaki kontakt i aktivnost određenog partnera ili kupca, omogućava brz pregled izveštaja o realizaciji određenih poslova, njihovom statusu ili roku naplate usluga.

Za sve zainteresovane biće organizovana i besplatna obuka za korišćenje Asistent + dodatka.


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti