Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Beograd, 20. oktobar 2010.
Office 2010 dostupan na srpskom jeziku

Od 20. oktobra Microsoftov program Office 2010 dostupan je i na srpskom jeziku, na latinici i ćirilici. Samo pet meseci posle zvaničnog pojavljivanja programa Office 2010, lokalizovana verzija pojavila se i na tržištu Srbije.

„Cilj kompanije Microsoft je bio da napravimo proizvod koji će preduzećima i organizacijama doneti uštede, omogućiti im da budu inovativni i da napreduju. Sada smo uklonili i poslednju prepreku za domaće korisnike koji zbog nepoznavanja engleskog jezika nisu mogli da iskoriste sve potencijale programa Office 2010“, izjavila je Danijela Zečević, menadžer grupe za Office proizvode u Microsoftu Srbija.

Prema rečima stručnjaka Microsofta, Office 2010 se lako se koristi, bogat je novim alatkama, a sadrži i veb aplikacije pomoću kojih se dokumentima može pristupiti i preko Interneta i omogućiti istovremeni rad više korisnika.

Najvažnije prednosti programa Office 2010 su povezivanje i saradnja sa opcijama za istovremeni rad u programima Microsoft Word, PowerPoint i OneNote; napredno upravljanje e-poštom i mogućnosti vođenja kalendara u programu Outlook; novi Outlook Social Connector koji donosi istoriju komunikacije i uvođenje društvenog umrežavanja direktno u Outlook.

Office 2010 omogućava razrađivanje ideja pomoću uređivanja videa, teksta i slike, novih mogućnosti emitovanja slajdova u programu PowerPoint, automatskog pregleda u programu Word, lakog pripremanja dokumenata kroz novi prikaz Microsoft Office Backstage i nove iskričave linije (Sparklines) u programu Excel za precizno određivanje trenda i vizualizacije podataka.


©2016 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti