Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Beograd, 22. oktobar 2010.
Dugo očekivani Windows® Phone 7 stigao u Srbiju
Dugo očekivani Microsoft operativni sistem za mobilne telefone, Windows® Phone 7 zvanično stiže na srpsko tržište.

Generalni direktor Microsoft Srbija Vladan Živanović prokomentarisao je novu platformu sledećim rečima: „Kompanija Microsoft kontinuirano radi na unapređenju svojih softvera i usluga. Platforma za mobilne telefone važan je deo naše strategije i u ovoj oblasti prepoznajemo veliki potencijal za rast tržišta – čak 50% u sledeće četiri godine! Lansiranjem Windows® Phone 7, svojim korisnicima pružamo kompletniju uslugu i omogućavamo pristup najsavremenijim softverima i servisima, kao što su Office 2010, Windows Live, SharePoint i Bing.”

Mobilni operater Vip mobile je najavio lansiranje prvog Windows® Phone 7 telefona na domaćem tržištu – LG Optimus 7, koji će početkom novembra biti dostupan u radnjama ovog operatera širom zemlje.

Petra Štangl, član UO Vip mobile, smatra da je LG Optimus 7 zaista inovativan uređaj koji će zadovoljiti potrebe najizbirljivijih privatnih i poslovnih korisnika. „Oduševljeni smo što se Telekom Austrija Grupa, kao inovativan lider u novim tehnologijama, zahvaljujući čvrstom partnerstvu sa Majkrosoftom uključila u prvi krug uvođenja Windows® Phone 7 telefona na skoro svim svojim tržištima u centralnoj i istočnoj Evropi. LG Optimus 7 savršeno dopunjuje Vipovu ponudu uređaja koja prati najnovije globalne trendove na tržištu smart telefona. Vip će i u narednom periodu nastaviti da uvodi inovativne proizvode i usluge za svaki segment korisnika u Srbiji.”


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti